Echipamente de protectie care iti pot salva viata – afla cat de importante sunt


Exista foarte multe domenii de lucru periculoase, in care siguranta angajatilor poate “atarna de un fir de ata” in anumite momente. Trebuie sa existe oameni si pentru astfel de industrii, de altfel foarte importante pentru societate. Daca si tu te afli in categoria celor care au un loc de munca periculos, siguranta si sanatatea proprie ar trebui sa fie doua aspecte prioritare pentru tine.

Desi frecventa accidentelor de munca din astfel de industrii nu sta in mainile tale, acest lucru nu inseamna ca nu te poti proteja, astfel incat sa reduci riscurile. Este necesar sa porti echipamente de protectie din magazinul online totalclean.ro, care sa iti fereasca trupul de eventualele accidentari.

Gama variata din care poti alege

Indiferent care ar fi postul tau, trebuie sa stii ca exista echipamente potrivite, care iti ofera siguranta deplina.

Imbracaminte

Combinezoane de lucru

Aceste echipamente de protectie sunt necesare pentru siguranta intregului corp. Astfel de produse sunt realizate din materiale rezistente si functioneaza ca o bariera impotriva particulelor uscate sau a stropirii limitate cu substante chimice lichide. In magazinul online TotalClean.ro, ai la dispozitie astfel de combinezoane de o calitate inalta, clasificate dupa cum urmeaza:

Tipul 1 – aceste haine de lucru sunt etanse, presurizate si cu sursa de aer independent. Un astfel de model ofera protectie impotriva gazelor, lichidelor periculoase, aerosolilor si a particulelor solide;

Tipul 2 – articolele nu sunt etanse, dar pot sa aiba o sursa externa de aer si protejeaza impotriva gazelor, la fel ca in cazul echipamentelor de tip 1;

Tipul 3 – acest tip de combinezon te protejeaza impotriva substantelor lichide;

Tipul 4 – protejeaza impotriva lichidelor, a substantelor chimice sau aerosoli, in medii fara contaminanti in aer;

Tipul 5 – aceste haine de lucru ofera un grad sporit de protectie impotriva pulberilor si a particulelor solide;

Tipul 6 – articolele sunt destinate mediilor de lucru cu riscuri minime si te protejeaza la contactul cu substante chimice lichide.

Halate de laborator

Astfel de echipamente de protectie sunt realizate dintr-un material special, in mai multe straturi, pentru un grad de protectie ridicat. Imbracaminteaa este de o calitate inalta, prevazuta cu mansete tricotate, un fermoar etans, si, pentru o protectie ridicata, unele modele sunt prevazute cu guler. 

De obicei, acestea sunt folosite de persoanele care isi desfasoara activitatea intr-un cabinet medical. Pe langa rolul practic pe care il au, reusesc sa creeze o identitate vizuala in fata clientilor si denota profesionalism.

Incaltaminte

Pe langa articolele de imbracaminte, este necesar sa porti incaltaminte speciala, care sa iti protejeze picioarele. Cu ajutorul pantofilor si a bocancilor de lucru, vei putea munci eficient si vei avea parte de un confort absolut.

De asemnea, specialistii iti ofera echipamente de protectie a capului, mainilor, ochilor, auditiva, si cele pentru lucrul la inaltime. Dupa cum poti observa, gama de produse este extrem de variata, iar daca achizitionezi toate articolele necesare pentru locul tau de munca, poti lucra mai eficient. De acum, nu vei mai avea un stres in plus, caci echipamentele iti ofera siguranta si confortul de care ai nevoie.

Rezultatele bune vin doar in conditii prielnice de lucru – comanda echipamentele de protectie potrivite si bucura-te de beneficiile lor!