Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

10 nuanțe ale nunților anului 2017


O nuntă perfectă este una inspirată de noile tendinţe. Trendurile în materie de amenajări şi decoraţiuni nuntă se schimbă, dar când vine vorba de cea mai importantă zi din viaţa fiecăruia dintre noi, le alegem cu mare grijă. În sezonul de primăvară-vară 2017 revin culorile. Este anul în care nu se mai pune accent pe albul imaculat pentru nunţi, ci se optează pentru cât mai multă culoare. Şi cum de cele mai multe ori personalitatea ne dictează preferinţele cromatice, atât mireasa romantică cât şi cea mai îndrăzneaţă se vor regăsi printre nuanţele acestui an.

Aflaţi care sunt cele 10 culori în tendinţe

Greenery – favorita anului. Un verde superb cu un cald subton galben ce emană serenitate şi linişte. Este culoarea optimismului şi a legăturii noastre cu natura – o avalanşă de energie pozitivă. O nuanţă intensă dar în acelaşi timp elecatalog rochii de mireasa bucurestigantă şi fină, care a cucerit o lume întreagă prin aerul fresh ce îl aduce aranjamentelor. Profitaţi de această culoare vie, integraţi-o la ţinute, tort şi chiar şi la buchetul miresei.

Pink Pale Dogwood – cea mai calmă și „discretă” culoare din preferatele acestui sezon. Un beige rozaliu pudrat extrem de delicat, aproape timid ce pune în valoare cele mai pure şi inocente trăsături. Este un ton relaxant, cu o strălucire aparte care exprimă romantism, rafinament şi un stil glamour. Un decor conceput în această nuanţă se potriveşte perfect cu o rochie de mireasă albă.

Pink Yarrow este pe shortlist-ul culorilor anului 2017. Este îndrăzneaţă, temperamentală şi atrage toate privirile – cu adevărat vibrantă.Veţi fi fix în tendinţe cu decoraţiuni şi aranjamente pentru nuntă de nuanţă roz aprins.

Paradise Island – de asemenea, în mare vogă în noul sezon. Un strop de cer căzut în mare, un albastru visător ce impune echilibru şi linişte, garantând un eveniment relaxant şi romantic. Un decor de nuntă în acest ton creează un peisaj inedit cu tentă tropicală.

Flame – un amestec seducător de roşu şi portocaliu care va aprinde nunţile din vara anului 2017. O nuanţă veselă şi plină de viaţă care incită prin mister şi pasiune. Perfectă pentru persoanele care adoră să se distreze.

Yellow Primrose este o culoare mai primăvăratică. Un galben intens ce asemenea unui soare aduce căldură şi bună dispoziţie. Narcisele, freziile parfumate sau trandafiriii galbeni vor amplifica frumuseţea celui mai important accesoriu de nuntă buchetul miresei.

Lapis Blue – un albastru profund şi puternic. O nuanţă plină de dinamism ce denotă putere şi încredere. Se potriveşte de minune mirilor îndrăzneţi. Aşa că dacă vă doriţi o nuntă fabuloasă alegeţi această culoare.

Niagara – o nuanţă atenuată, dar plăcută a albastrului denim. Specialiştii în decoraţiuni de nuntă o consideră una din culorile care vor face furori pe piaţa nunţilor în 2017. Cu un aer regal, Niagara este clasicul elegant, fiind alegerea ideală petru o nuntă romantică, chic. Este suficient de versatil, de aceea, poate fi combinat cu nuanţe atât deschise cât şi mai închise.

Hazelnut – o nuanţă neutră de bej cu un ton mai deschis decât alunele. Este o culoare caldă şi blândă cu o tentă elegantă. Este perfectă pentru decorul unei nunţi în aer liber. Iar în duet cu nuanţa anului: Greenady, creează un ambient superb, ce inspiră confort şi încredere.

Kale – o altă culoare în trend în 2017. Un verde suculent, discret, dar totodată de un mare efect. Dacă sunteţi o persoană conectată la natură, aduceţi această stare pe scena nunţii dumneavoastră.

Alegeţi cu sufletul şi atunci cu siguranţă veţi găsi culoarea potrivită pentru un decor de nuntă care să vă reprezinte!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *