Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Corturi nunta pentru evenimente de vis


Nunta a fost intotdeauna un eveniment special atat pentru cei doi tineri indragostiti care au ales sa-si uneasca destinele, cat si pentru cei care le sunt alaturi in acest important moment din viata. La fel ca multe alte evenimente, nuntile au prins un alt contur in ultimii ani, fiind un eveniment pe care trebuie sa ni-l amintim cu drag, dar si unul de care sa ne amintim pentru tot restul vietii. Cei care aleg sa organizeze petrecerea in corturi nunta sunt persoane care iubesc natura si libertatea si care au inteles ca nu aceasta petrecere trebuie sa fie total diferita fata de restul evenimentelor la care au participat.

Stim cu totii ca presiunea cea mai mare cade pe umerii mirilor atunci cand trebuie sa organizeze petrecerea. Atat ei, cat si restul invitatilor au o multime de asteptari de la acest eveniment. Florile, meniurile, modul in care ospatarii servesc, vestimentatiile, de fiecare in parte trebuie sa ne ocupam atunci cand jucam rolul principal al nuntii. Este multa responsabilitate si mult stres, dar fiecare pas facut merita pe deplin atunci cand vedem toata lumea multumita.

De ce sa-ti organizezi propriul eveniment in corturi nunta?

Ai o multime de motive pentru care sa alegi sa-ti organizezi nunta in corturi nunta. Despre cateva dintre cele mai importante argumente o sa discutam in randurile urmatoare.

  • Iti poti construi propriul cadru, in functiile de nevoile tale

Cei care prefera evenimentele in corturi nunta sunt persoane creative. Acestea doresc sa-si construiasca singuri cadrul in care vor avea loc momentele speciale ale petrecerii. Poti schimba complet design-ul folosindu-te de aranjamente florale si-i poti oferi evenimentului tematica pe care ti-o doresti dintotdeauna.

  • Corturi nunta ideale pentru fiecare sezon

Cine a spus ca nunta trebuie sa aiba loc doar vara? Daca iubesti natura si vrei cu adevarat un eveniment pe care sa nu-l uiti prea usor, alege un cort de dimensiunea potrivita si aranjeaza-l exact cum iti doresti. Avantajul este ca-l puteti monta in locuri speciale in care fotografiile vor avea mai multa personalitate.

  • Mai mult spatiu, o conexiune mai buna cu invitatii

Atunci cand trebuie sa pregatesti lista cu invitatii trebuie sa te gandesti si la modul in care ii vei aranja pe acestia la mese. Intr-un cort ai mai mult spatiu si o imagine mai buna asupra tuturor invitatilor. In restaurante, multe mese sunt plasate in dreptul unor stalpi de sustinere sau in colturi in care este mai greu de ajuns. Cei care vor fi indrumati spre aceste mese nu vor avea o parere prea buna despre decizia ta.

Corturile pentru nunta pot fi inchiriate atat pentru evenimentele cu un numar mare de invitati, cat si de cei care aleg sa organizeze o petrecere mai restransa. Alege sa colaborezi cu o firma de incredere si adreseaza cat mai multe intrebari inainte de a lua o decizie. Tine cont si de timpul pe care esti dispus sa-l investesti in organizarea nuntii!

Tags: , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *