Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cum Poti Organiza Prima Zi de Nastere a Copilului


Aniversarea primului an din viata bebelusului este un eveniment special pentru fiecare parinte. Acest eveniment trebuie organizat cu grija, astfel incat sa aveti parte de un moment cu adevarat special alaturi de invitatii vostri, iar copilul sa se simta cat mai bine. Trebuie sa aveti in vedere cateva lucruri, astfel incat sa puteti realiza un eveniment cu adevarat special.

Primul lucru de avut in vedere este sa stabiliti cu atentie lista invitatilor. Nu trebuie sa chemati prea multi oameni pentru ca motivul pentru care faceti aceasta petrecere este faptul ca micutul implineste anii si nu se casatoreste. Daca printre invitati vor fi mai multi copii, asigurati-va ca acestia vor avea suficiente jucarii care s-ai tina ocupati. Incaperea unde se vor juca trebuie sa fie spatioasa, dar si cat mai bine aerisita.

Ideal ar fi sa chemati musafirii in momentele in care stiti ca bebelusul este cat mai odihnit. Daca bebelusul va fi obosit si va plange, va puteti lua adio de la distractie. Dupa-amiaza, dupa ce bebelusul isi va face siesta este de obicei cel mai bun moment pentru o petrecere. Aveti grija sa-i faceti vaccinul de 1 an cu cateva zile inainte de petrecere sau cel mai bine, ii puteti face acest vacin dupa petrecere. O petrecere reusita dureaza in jur de 3 ore, dar e posibil sa dureze si mai mult.

Este impoortant sa va faceti invitatii sa se simta cat mai bine la petrecere, dar mai important este sa va rasfatati copilul pentru ca de aniversarea sa, el trebuie sa fie vedeta. Nu trebuie sa-l urcati pe un piedestal de aur sau sa-i cumparati jucarii sau hainute scumpe. E de ajuns ca el sa aiba in preajma jucariile sale preferate, alaturi de cateva noi sau alte idei de cadou copil 1 an sau potrivite varstei lui. Puneti niste muzica de relaxare si aveti in vedere si sa-i acordati atentia cuvenita.

Cu o luna inainte puteti sa va anuntati prienetii, iar cu 2 saptamani inainte pregatiti doua tinute pentru bebe. Cu o saptamana inainte comandati tortul, iar cu 3 zile inainte sunati-va prietenii care nu au raspuns invitatiei, ca sa stiti pe ce oameni contati. Cu doua zile inainte cumparati ingredientele pentru a pragati mancarea si gustarile, iar cu o zi inainte puneti camera foto sau cea video la incartcat, astfel incat sa aveti bateria incarcata. Mai puteti cumpara si niste flori, precum si niste baloane cu care sa decorati prin sufragerie. Tinand cont de toate aceste lucruri, veti avea parte de un eveniment de neuitat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *