Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cum să alegi formația pentru nuntă ta


Ați stabilit dată nunții și odată cu această aveți câteva decizii importante de luat.

Nuntă este un eveniment foarte important din viață voastră, iar o parte importantă a succesului său se bazează pe alegerea furnizorilor, încăpând de la local, fotograful și videograful de nuntă, dar cel mai important aspect este calitatea muzicii și pe aptitudinea formației a transmite energie și a ține invitații prezenți pe ringul de dans. 

Când este trebuie să căutați formația?

Ei bine trebuie să luați în calcul că o formație nunți bună este foarte căutată, este posibil să aibă toate datele deja rezervate chiar și cu un an înainte de eveniment. 

Iată câteva sfaturi despre cum să angajați o trupa cover poate să transforme evenimentul vostru într-o petrecere uimitoare transforme evenimentul vostru într-o petrecere uimitoare.

Fă-ți o listă formații preferate 

Alege o lista cu câteva formații care îți plac și pe care pe care să le urmăreșți că să-ți dai seama care ți se potrivește mai bine. O singură opțiune nu te ajută foarte mult, ci te face să-ți pierzi mai mult timp decât crezi.

Ce tip de formație va doriți?

Este foarte important că înainte să începeți căutarea unei formații de nunți să știți ce va place pentru că există diferite tipuri de formații.

Sunt formații care sunt trupe de cover-uri, altele care cânta doar muzică ușoară sau muzică de petrecere.

Sunt trupe specializate într-un stil anume însă există și trupe care acoperă excelent o gama largă de muzică pentru a mulțumi varietatea de oaspeți cu vârste și gusturi în muzică diferite.

Discutați despre mese și pauze. Trupele live vor face pauze pe durata evenimentului însă vor asigura prestații în toate momentele importante ale nunții.

Ia în calcul să angajezi un DJ care ar fi potrivit că să mențină admosfera prin programul său.

Pestația live

Înainte de a semna contractul, mergi la un eveniment unde știi că formația care te interesează va cânta pentru că este absolut necesar să-i auzi cântând live.

Verifică recenziile

De multe ori trebuie să fiți atenți la recenzii. Desigur că recenziile se împart și ele în funcție de gusturi astfel și s-ar putea să găsești recenzii care să nu fie neapărat relevante, dar ai ocazia totuși să afli unele lucruri pe care nu le știai despre formația respectivă.

Tags: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *