Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Oportunitati de cariera pentru Juniori la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2018


Ai intre 0-3 ani experienta si iti cauti un job vara aceasta? Esti student sau absolvent si vrei sa te lansezi in cariera asa ca esti in cautarea unui internship platit?

 

800 oportunitati pentru tineri in orase ca Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov sau chiar in strainatate (Austria) te asteapta in cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

in perioada 12 iun – 13 aug 2018 – la un click distanta.

 

Joburi pentru candidati cu experienta 0-3 ani

Cele 800 de joburi disponibile se adreseaza candidatilor din intreaga tara care au intre 0 si 3 ani experienta, angajatorii avand joburi in domenii diverse precum Financiar – Bancar, IT&C, Servicii&BPO, FMCG, Constructii, Logistica, Consultanta, Retail sau Inginerie.

 

Majoritatea companiilor ofera programe de training si dezvoltare profesionala la locul de munca, asadar candidatii care se afla la inceput de cariera si au experienta profesionala putina sau deloc nu trebuie sa isi faca griji. Anul acesta, 90% dintre companii estimeaza ca bugetele alocate pentru programe de dezvoltare sau pentru training-uri vor ramane constante sau vor creste, conform unui studiu Hipo.

 

Desi in cazul juniorilor, angajatorii nu mai considera experienta profesionala un criteriu extrem de important, acestia isi doresc sa descopere la candidati abilitati care ii pot ajuta la locul de munca. Cele mai cautate abilitati “soft-skills” sunt abilitatile de comunicare, flexibilitatea, orientarea catre rezultate, proactivitatea si capacitatea de a lucra bine in echipa, potrivit unui studiu realizat de Hipo.

 

 

70 de programe de recrutare pentru tineri

Fie ca esti student si vrei sa iti ocupi timpul cu ceva care te va ajuta in viitor, fie ca esti proaspat absolvent si simti ca nu ai gasit inca directia in care vrei sa se indrepte cariera ta, vara aceasta este momentul sa iti cauti job. De ce?

 

Pentru ca 40% dintre angajatori isi doresc sa regaseasca in CV-urile candidatilor juniori, programe de internship, stagii de practica sau alte activitati extracurriculare, conform unui studiu realizat de Hipo. Astfel de experiente din CV-urile juniorilor demonstreaza nivelul de implicare, dorinta de invatare si asigura companiile de existenta abilitatilor practice.

 

Tinerii pot alege din 70 de programe de internship la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi avand posibilitatea sa adauge in CV-urile lor si o experienta practica valoroasa. Atat domeniile de activitate, cat si departamentele in care companiile recruteaza sunt diverse, astfel ca in functie de cunostintele acumulate pe perioada studiilor poti alege ceea ce ti potriveste.

 

 

33 de companii de top recruteaza

Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi aduna la un singur loc cele mai atractive joburi si programe de internship deschise de companii dispuse sa investeasca in tineri cu potential.

 

30 de companii de top cauta juniori cu 0-3 ani experienta, studenti sau proaspat absolventi. Dintre acestea amintim: Bosch Service Solutions, BRD – Groupe Societe Generale, British American Tobacco Trading SRL, British American Tobacco Romania, Kaufland Romania, KPMG Romania, Libra Internet Bank, Mediafax Group, Meli Melo Fashion, Nestle Romania, RCS&RDS, Saint-Gobain Romania, Schneider Electric, Team Extension, Ubisoft Romania, WEBHELP Romania, Bookster, Brainspotting, Catalyst Solutions, DB Schenker Global Services Europe, ExperBuy, Goodyear Dunlop Tires Operations, GroupM, HeidelbergCement România, Hilti Romania, KOTON, LOJA FRUCTELOR/SLooP, OTP Advisors, Universum Events, Vodafone Shared Services Romania, WALTER GROUP Austria si Ziarul Bursa.

 

Gaseste-ti jobul potrivit vara aceasta si investeste in cariera ta! Joburile oferite in cadrul proiectului vor fi actualizate constant pana pe 13 august 2018 si sunt accesibile pe site-ul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi.

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *