Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Transforma nunta intr-un eveniment rafinat cu tematica de nunta Dantela


Dantela… de la rochiile de mireasa, pana la accesoriile pentru par, la manusi si alte tipuri de accesorii, acesta este unul dintre materialele cele mai utilizate mai ales in cadrul evenimentelor. Un material deosebit, care te indeamna sa visezi si care iti pune la dispozitie foarte multe alegeri.
Nu putem insa considera dantela ca fiind un material foarte versatil, caci aceasta exprima eleganta si rafinament, chestiuni studiate atent si menite sa atraga atentia. Si daca tot era folosita inca din cele mai vechi timpuri, dantela a devenit mult mai interesanta de cand a inceput sa reprezinte o alegere pentru decorul salilor de evenimente, dar si pentru papetaria de nunta, devenind o tematica surpriza foarte cautata.
Tortul de nunta si-a schimbat si el infatisarea in jurul acestei tematici, aspectul de broderie fiind si el preluat de mai marii cofetari.
Buchetele de mireasa au avut cel mai mult de suferit, caci cu timpul clasicele buchete cu flori din satin, tul si dantela au fost inlocuite cu buchetele de mireasa cu flori naturale, dar cu un corsaj din dantela.
Daca va mai amintiti totusi modelele clasice de papetarie pentru nunta, aici referindu-ne inclusiv la invitatiile de nunta, acestea prezentau un fundal cu model grafic tip dantela. Cu timpul, invitatiile de nunta deosebite si celelalte accesorii de papetarie pentru nunta au devenit mult mai rafinate la nivel de design, iar versiunile imbunatatite prezinta fundite sau panglici din dantela fina.
Totusi, broderiile printate tip dantela au evoluat si ele, iar calitatea premium a materialelor folosite reuseste sa scoata in evidenta rafinamentul, simplitatea si toate acele lucruri deosebite pe care numai dantela, prin aspectul ei aparte reuseste sa le exprime.
Un meniu cu imprimeu dantelat, un numar de masa simplu si rafinat, un place card sau un plic de bani, alaturi de marturii care urmeaza aceeasi tematica – o reteta eficienta pentru a infrumuseta fiecare masa pentru invitatii prezenti la nunta voastra.
Fiecare accesoriu de papetarie in parte reuseste sa iasa din anonimat prin evidentierea modelului grafic tip dantela, dar si a funditelor realizate din panglica din dantela fina de culoare alba. Constrastul dintre fundalul intens, sau dimpotriva, armonia dintre culorile pastelate si dantela ofera o experinta vizuala plina de finete, pe care cu siguranta cei dragi o vor observa imediat.
O tematica de nunta dantela va fi inedita tocmai pentru ca invoca elemente ce au fost un etalon pentru orice petrecere inca din cele mai vechi timpuri. Tocmai de aceea, este timpul sa apelati la altfel de invitatii, la o calitate superioara a materialelor, pentru a transforma orice vis in realitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *