Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Alege ochelari de soare pentru barbati in functie de forma fetei


Alegerea unei perechi de ochelari de soare este un pas suficient de dificil. Din pacate, multe persoane decid sa cumpere un anumit stil fara sa se gandeasca daca li se va potrivi sau nu. Cand barbatii cumpara accesorii precum ceasuri, curele sau butoni, le place sa petreaca timp alegandu-le. La fel si cu ochelarii de soare. Acum au devenit accesorii premium si o parte importanta a garderobei barbatilor. De asemenea, acestia pot fi folositi pe termen lung, deci este foarte important sa cumparati o pereche de ochelari de soare pentru barbati care sa se potriveasca formei fetei si stilului vostru.

Forma fetei tale este cel mai mare factor de luat in considerare atunci cand iti alegi ochelarii de soare

  • Ochelari potriviti pentru barbatii cu forma patrata a fetei

Forma patrata se caracterizeaza printr-o linie dreapta a maxilarului, frunte larga si pometi proeminenti, care confera un aspect foarte masculin. Acest tip de forma trebuie sa fie completat si trebuie sa purtati ochelari de soare cu rame rotunde. Deci, barbatii cu fata patrata ar trebui sa se indrepte spre ochelarii cu lentile de forma rotunda sau ovala.

  • Forma ovala a fetei

Forma ovala este intalnita la cei cu fata mai lunga decat lata si este rotunjita usor. Acesti barbati pot purta aproape orice tip de ochelari, in special rame rotunde sau patrate. Trebuie sa aveti pastrati proportiile si sa aveti in vedere sa nu alegeti rame prea mici sau prea mari pentru fata voastra.

  • Ochelari pentru fata rotunda

Este tipul de fata cea mai lata in pometi si se ingusteaza putin la linia fruntii si maxilarului. Are curbe vizibile si unghiuri mai putin definite. Deci, ochelarii de soare ar trebui sa aiba linii unghiulare ascutite, care sa ajute la alungirea fetei si sa o faca sa para mai subtire si mai ascutita. Se poate opta pentru rame patrate, dreptunghiulare si chiar ochi de pisica pentru efectul dorit.

  • Fata in forma de inima

Sunt cele mai late la tample si cele mai inguste la barbie. Pentru aceasta forma, orice pereche de ochelari de soare care sunt mai largi in partea de sus si ingusti in partea de jos vor fi potriviti, astfel incat atentia sa fie focusata in partea de jos si fata sa para alungita. Se poate purta ochelari stil ochi de pisica sau ochelari cu margini rotunjite.

De unde cumparam cei mai buni ochelari de soare pentru barbati?

Fiecare barbat este liber sa aleaga perechea potrivita din magazinul preferat. Sunt, totusi, unele magazine online care ofera servicii si produse de inalta calitate. Unul dintre cele mai cunoscute este magazinul OptiPlaza. Acest brand detine atat magazine fizice, cat si magazine online.

Magazinul online se adreseaza persoanelor care prefera sa-si achizitioneze accesoriile potrivite din confortul propriei locuinte. De cele mai multe ori, preturile din online sunt mult mai avantajoase decat cele din magazinele fizice. In plus, puteti achizitiona perechea de ochelari de soare dedicata barbatilor in orice moment al zilei. Magazinele online nu au un program fix de functionare, sunt disponibile 24h/24h.

Tags: , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *