Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cele mai bune sfaturi pentru curățarea și întreținerea bijuteriilor


Femeile adoră bijuteriile. Nu spunem noi, ci specialiștii în domeniu, care atrag atenția cu privire la cele mai bune modalități prin care acestea pot fi întreținute și păstrate de-a lungul anilor. La ora actuală, bijuteriile sunt accesorii care pot fi dăruite din generație în generație, fiind deseori un etalon al feminității și frumuseții. Cu toate acestea, pentru a ne putea bucura de ele o perioadă foarte lungă de timp, bijuteriile trebuie întreținute și păstrate cu grijă. Avantajul acestui lucru este că nu avem nevoie de o sumă extrem de ridicată de bani pentru a realiza acest proces (sau să apelăm la specialiști). Rămâi alături de noi și descoperă, pe parcursul rânduri următoare, care sunt cele mai bune sfaturi pentru curățarea și întreținerea bijuteriilor!

  1. Curăță bijuteriile la finalul fiecărei zile de purtare

Bijuteriile fac parte din cele mai des căutate categorii de cadouri femei. Acestea sunt special concepute pentru a pune în evidență caracteristicile feminine, din toate punctele de vedere. Însă, la fel ca în cazul oricărui alt accesoriu, și acestea trebuie întreținute urmând un proces simplu, dar foarte eficient. La finalul fiecărei zile de purtare, stă în responsabilitatea fiecăreia dintre noi să curățăm bijuteriile, folosind soluțiile pe care le avem la îndemână. Atât viruși, cât și bacteriile și, inclusiv, pielea moartă intră în contact cu bijuteriile pe care le purtăm, motiv pentru care acestea ajung să aibă parte de anumite pete negre sau să se deterioreze, în timp.

  • Apelează la soluții simple, dar foarte eficiente de curățare

Bijuteriile confecționate din aur și argint pot fi rapid curățate cu ajutorul pastei de dinți. În loc să cheltui o sumă de bani destul de ridicată pe diferite soluții special concepute pentru întreținere și curățare, poți apela la această metodă foarte eficientă și ieftină. Pe foarte multe site-uri de profil, bijuteriile fac parte din categoria aferentă unor cadouri online. GiftExpress este unul dintre ele, punând la dispoziție o gamă extrem de variată de cadouri pentru bărbați și femei, care fac parte din categorii extrem de diferite. În plus, politica magazinului online este de a pune la dispoziția utilizatorilor posibilitatea de a returna produsele în termen de maxim 30 de zile de la plasarea comenzii. Astfel, în cazul în care bijuteriile comandate nu se ridică la nivelul standardelor așteptate, vei putea returna și primi banii, în cel mai scurt timp.

  • Renunță la purtarea bijuteriilor pe parcursul activităților casnice sau a antrenamentelor fizice

Indiferent de cât de importante sunt bijuteriile pentru tine, acestea trebuie scoase de pe deget, mână sau din jurul gâtului ori de câte ori faci sport sau desfășori activități casnice. Potrivit specialiștilor, purtarea acestora pe parcursul acestor activități conduce la deteriorarea și afectarea bijuteriilor, întrucât acestea intră în contact cu foarte mulți factori externi. Vorbim aici despre uleiuri, transpirație și orice altă substanță care nu ajută deloc bijuteriile în ceea ce privește rezistența pe termen lung. Astfel, chiar dacă foarte multe dintre vedetele și persoanele de pe Internet își fac poze și diferite filmulețe în timpul acestor activități purtând bijuterii, nu este cazul să ne luăm după ele – ci, în schimb, să acordăm o atenție deosebită bijuteriilor pe care le purtăm.

Întreține bijuteriile tale și curăță-le în mod regulat, astfel încât să te poți bucura de ele pe o perioadă foarte lungă de timp – de câțiva zeci sau chiar sute de ani!

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *