Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Coliere și bentițe pentru doamne, domnișoare și fetițe


Colierele sunt ca multe alte bijuterii, foarte apreciate de femei. Fiecărei doamne și fiecărei fete îi place să poarte bijuterii, fie că sunt ​​coliere, inele, cercei, piercinguri, brățări pentru brațe și picioare. Colierele scurte se potrivesc bine cu tricourile cu gât rotund, dar și cu forma în V. Colierele mai lungi subliniază decolteul foarte frumos și sunt un punct de atracție special. 

Răsfață-te cu ceva special și cumpără un colier frumos din magazinul online shopeo.ro. Fetele poartă colierul cu entuziasm, și acesta poate fi, un set de bijuterii Ganelli colier și cercei din pietre semiprețioase howlit, ametist, cristal. De asemenea, ți-ai putea complete ținuta de seară cu un set de bijuterii Masimo Dutti compus din colier, cercei și brățară. Dacă ai intenția de a cumpăra un cadou pentru fetița ta, poți alege un set Frozen compus din 2 cercei, colier și un inel. În magazinul online shopeo.ro au fost alese bijuterii pentru doamne, fete și fetițe, pentru ca fiecare să poată alege ceva pentru ea.

Coliere–Materiale și design

Colierele diferă, pe de o parte, în ceea ce privește materialul din care sunt confecționate și, pe de altă parte, în ceea ce privește forma și designul lor. În raport cu materialul, colierele pot fi bijuterii pentru un costum office și bijuterii valoroase care sunt adesea folosite la diferite evenimente. Acestea pot fi realizate  din pietre semiprețioase, perle Mallorca, perle naturale de cultură, quart, Jad serpentin etc.  Cu ajutorul diferitelor metode de procesare, există multe creații atrăgătoare și imaginative de coliere.

Bentițe la modă

Datorită numeroaselor materiale diferite pentru bentițe, vei găsi modelul potrivit pentru fiecare sezon și pentru fiecare ocazie, chiar și intimă. Bentițele de păr pot fi realizate din țesături respirabile ca protecție solară, ca o alternativă mai caldă pentru a te proteja de vânt și frig, modele variate în diferite culori.Indiferent dacă sunt simple sau puțin mai atrăgătoare, diferitele modele realizate din material tricotat sunt cele mai populare iarna. Pentru cele care preferă lucrurile simple și discrete, bentițele Red Valentino sunt ideale. Fetele haioase pot alege bentița coarne de drăcușor sau asistentă. De asemenea, în magazinul online shopeo.ro există bentițe în atmosfera sărbătorilor de iarnă și multe altele tipuri și modele, cum ar fi bentița Sf. Patrick, Bentița Charleston cu diverse pene colorate, bentița mini pălărie, bentița brad mini pentru carnaval, bentițe cu urechi de elf, bentița de Crăciun și papion, set Disco bentiță și jambiere etc.

Bentiţe pentru bebeluși nou-născuți

Ce ar putea fi mai distractiv și mai plăcut decât să cumperi pentru bebelușul tău o bentiță drăguță? Bentiţele de păr pentru bebeluși sunt cele mai potrivite pentru purtare, mai ales atunci când sunt atât de mici și au puțin păr. Bentițele pentru bebeluși sunt realizate în culori deschise, cum ar fi roz sau alb și sunt decorate cu fundiță. Atunci când părul crește, bentița pentru cap este cea mai bună alternativă. Toate bentițele de păr pentru copii sunt potrivite pentru 0-36 luni, deoarece se pot extinde.  În magazinul online shopeo.ro poți găsi bentițe din bumbac animal print, set bentiță și rochiță, set tricou, pantalonași și bentiță, bentița Jamiks, bentița Haloween.

Bentița este un accesoriu pentru cap sau pentru păr de care fetele în general nu se pot lipsi. De asemenea, sunt o alternativă la coafură, pentru femeile care nu au avut timp să-și faci părul, dar doresc să arate frumos.  Dacă ți-ai aranjat părul genial și totuși vrei să-ți protejezi capul de frig, poți alege bentițe dintr-un material mai gros, cum ar fi catifea sau lână. Aceasta este adesea, un element pentru gospodinele care nu doresc să se trezească cu părul în ochi atunci când fac treabă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *