Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cum aleg ochelari de soare Ray Ban pentru tinuta mea?


Outfit-ul perfect necesita timp si rabdare. Atunci cand pare ca toate prind contur si articolele vestimentare se imbina la perfectie, apar papucii care nu se potrivesc in niciun fel. Accesoriile sunt, si ele, extrem de importante in crearea tinutei corecte. O pereche de ochelari de soare Ray Ban poate face diferenta in orice sezon.

Este un mit extrem de vehiculat privind purtatea ochelarilor de soare care spune ca doar in perioada sezonului estival sunt potriviti. Oricarei tinute din oricare sezon ii poate fi adaugat un astfel de accesoriu, atat timp cat este ales corect. In plus, ochelarii de soare nu va protejeaza doar de razele soarelui de pe timpul verii; in fiecare anotimp lumina prea puternica poate fi deranjata. Cu atat mai mult ochelarii de soare trebuie purtati de persoanele cu o sensibilitate crescuta la lumina.

Daca optati pentru o tinuta sport sau casual, o pereche de ochelari de soare de tip aviator sau cu rame patrate sunt extrem de potriviti. Nu aveti nevoie de accesorii care sa duca cu gandul la eleganta. Ramele nu trebuie sa fie dintre cele mai finute, asa ca puteti opta si pentru modele supra-dimensionate.

In cazul in care participati la un eveniment care impune o tinunta eleganta, alegeti ca ramele ochelarilor sa fie de tipul „ochi de pisica”. Un astfel de accesoriu va sustine nota de eleganta creata prin articolele vestimentare si, in plus, va oferi si un mister aparte. Acest tip de ochelari de soare sunt foarte potriviti si pentru tinutele care includ rochii sau fuste.

Pentru o sedinta sau o intalnire de afaceri, pentru care ati adoptat stilul office, alegeti un accesoriu in nuante neutre. Lentilele pot fi maro pentru a pastra detalii din acest stil, iar ramele cat mai simple si fara insertii.

Protectie sigura cu ochelari de soare Ray Ban

Pe langa faptul ca va asigurati un look extraordinar, ochelarii de soare va asigura si o protectie in fata luminii puternice. Pe parcursul sezonului estival, simtim sa purtam ochelarii in special la mare. Durata de expunere este intr-adevar un factor important in dezvoltarea afectiunilor oculare, insa chiar si perioadele scurte pot fi nocive.

Avem tendinta de a-i uita sau de a neglija acest aspect, in conditiile in care, purtatea unei perechi de ochelari de soare Ray Ban ar trebui sa constituie un obicei. Indiferent daca deplasarea este scurta, catre un supermarket sau mall, protectia in fata razelor ultra-violete este absolut necesara.

In cazul in care nu aveti o colectie impresionanta de astfel de accesorii, puteti trece peste partea stilistica pentru a va proteja. Mai presus decat sa fiti corect imbracati este sanatatea, iar protejarea globului ocular, practic, a vederii, nu este un aspect peste care sa treceti cu indiferenta.

Pe moment, simptomele cu care va puteti confrunta pot fi oboseala, ochi uscati, vedere incetosata, insa o data cu trecerea timpului, veti resimti adevaratele efecte. Pentru a va pastra corpul si principalele simturi in cea mai buna stare pana la batranete si, inclusiv, in acea perioada, este indicat sa a preocupati de cand sunteti tineri.

Tags: , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *