Cum să alegi o bijuterie bărbătească


Cel mai bun mod de a o face să iasă în evidență o ținută a fost întotdeauna accesorizarea cu bijuterii. Cu toate acestea, modul în care o facem este cel care face diferența subtilă, dar de impact. Lanțurile de aur pot fi folosite pentru a adăuga un avantaj ținutei tale în condiția în care sunt purtate corect.

Ar trebui ca bărbații să poarte lanțuri de aur?

Aceasta este întrebarea care va declanșa totdeauna o dezbatere. Cu toate acestea, lanțurile de aur pot fi un accesoriu elegant atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Fie că este vorba de lanțuri de aur alb, lanțuri de aur 14k, se găsește întotdeauna unul care se potrivescă cu personalitatea ta.

Uite câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le iei considerare atunci când dorești să achiziționezi un lanț de aur.

Atunci când cumpărăm bijuterii, alegem întotdeauna ceea ce ne place. Cu toate acestea, atunci când alegeți un lant de aur barbati, ar trebui să cunoașteți ce culoare de aur funcționează pentru tine. Deși cele mai multe lanțuri de aur sunt din aur galben, unele sunt din aur alb sau chiar negru. Cu toate acestea, aurul galben și alb sunt cele mai frecvente atunci când vine vorba de lanțuri, în special pentru bărbați.

Dacă sunteți în căutarea unui punct de culoare pentru ținuta dvs., aurul galben este de preferat. Pentru a amplifica eleganța în ținute gri sau bleumarin, lanțurile din aur alb sunt perfecte. Bărbații care caută un vibe edgier și mai masculin ar trebui să ia în considerare lanțurile de aur negru.

Dimensiunea lanțului contează

Lanțurile de aur se găsesc într-o varietate de lungimi. În funcție de ceea ce căutați, veți găsi o mulțime de opțiuni. Unii oameni doresc să se joace cu lungimi diferite atunci când sunt în căutarea unui stil cu mai multe lanțuri putate în același timp, gen rapper.

Lanțurile la baza gâtului se poartă la ținute formale, cum ar fi cămăși, sau mai relaxate, cum ar fi pulovere pe gât, tricouri sau jachete.

Lanțurile de lungime medie sunt în mare parte simple și arată foarte bine atunci când sunt purtate în afara unei cămăși, cu gulerul desfăcut sau cu un tricou cu decolteu în V.

Colierele cu lanț de aur și pandantive dau senzația de alungire a gâtului, precum și pentru a atrage atenția asupra pieptului larg. Le puteți purta la un tricou simplu, de exemplu.

Lanțurile lungi sunt potrivite pentru cei care caută lanțuri în stil punk sau rocker. Acestea arată cel mai bine purtate în afara cămășii, deoarece sunt menite să facă o declarație îndrăzneață. De asemenea, vă vor oferi un vibe hip-hop, cel mai potrivit pentru ieșirile de noapte.

Tipul de lanț contează

Dacă doriți să experimentați, vă recomandăm să începeți cu un lanț clasic de aur. Cu toate acestea, dacă doriți să atrageți mai multă atenție, atunci puteți începe oricând cu modele diferite.

Tipul de lanț de aur pentru care optați va reflectă foarte mult stilul, precum și personalitatea ta. Stabilește dacă vrei doar să completezi o ținută sau să folosești lanțul ca o piesă declarativă a ansamblului tău general.

Grosimea lanțului contează

Grosimea unui lanț de aur tinde să afecteze durabilitatea lanțului. Dacă dorești să se potrivească cu ținuta ta, atunci lățimea lui este ceva ce ar trebui să iei în considerare. Puteți alege lanțuri de aur între 1 mm – 21 mm, în funcție de imaginea pe care doriți să o creați.

Lanțuri între 1 mm – 6 mm dacă doriți lanțuri subtile sau pentru ocazii formale. Puteți purta lanțuri între 6 mm – 10 mm la ținutele casual. Cu toate acestea, dacă aveți de gând să purtați o piesă statement, orice între 12 mm și 21 mm va fi potrivit. Majoritatea artiștilor hip-hop și rock poartă lanțuri în acest interval.

Vă recomandăm să vă asigurați că lățimea lanțului este proporțională cu lungimea lanțului. Nu este indicat este să purtați un lanț de aur scurt care este prea lat sau un lanț de aur foarte lung, care este prea subțire.