Puloverul la reducere – articol demodat?


Odată cu fenomenul de încălzire globală, avem tendința de a considera că iernile sunt din ce în ce mai blânde și ne adaptăm acestui lucru și în materie de vestimentație. Puloverul, piesă centrală a iernilor geroase de altădată, a devenit cumva o piesă ascunsă în dulap, deși ar trebui să ținem cont că a învăța să purtăm hainele în moduri diferite ne ajută se nu ne plictisim niciodată de ele și să putem avea un stil original chiar și cu piese clasice atemporale.

Un alt lucru important de precizat este că noțiunea de pulover, acel articol vestimentar gros și greoi, s-a schimbat odată cu apariția diverselor materiale și cu evoluția în materie de procese de producție. De exemplu, găsim pulovere subțiri, numai bune de purtat în serile mai răcoroase de vară. Nu trebuie să ne cramponăm de o definiție depășită a acestei piese vestimentare și să ne-o imaginăm ca pe un lucru pe care l-am purta doar iarna.

Iată câteva sugestii de combinație a clasicului pulover la reducere

1. Poartă puloverul băgat într-o fustă cu talie înaltă.

Fustă cu talie înaltă merge foarte bine iarnă cu o pereche de colanți opaci, de exemplu. Va merge perfect cu puloverele de toamnă și de iarnă. Pentru a completă aspectul, o pereche de botine din piele este ideală.

2. Optează pentru un pulover la reducere de pe about you purtat cu blugi cu talie înaltă.

Această ținută este o bază bună, ai putea ieși așa afară adăugând o jachetă frumoasă sau o geacă, de exemplu.

3. Adăugați o cămașă peste un pulover.

Acest lucru conferă o altă dimensiune aspectului. Nu ne gândim adesea la această combinație, dar este și ar trebui să fie mai mult luată in seamă de către femei în fiecare zi.

Dacă aveți o talie subțire sau marcată, luați în considerare introducerea cămășii în interiorul pantalonilor. În caz contrar, nu ezitați să o purtați pe afară. Va fi și așa foarte drăguț.

4. Purtați un pulover sub alt pulover.

Această este o idee excelentă în cazul puloverului pe gât, dimtr-un material mai subțire, la care se poate adăuga un pulover/cardigan cu țesătură mai rară, cu nasturi, purtat descheiat.

5. Puneți o cămașă sub pulover sau cardigan.

Este o combinație mai obișnuită decât cămașa peste pulover și este chiar reușită, având în vedere că se poate purta atât la birou, cât și în activitățile de zi cu zi.

6. O rochie purtată sub pulover sau cardigan.

Puteți folosi orice tip de pulover. Dacă rochia este simplă și mulată, o poți purta pe sub pulovere mai subțiri sau largi.

Pe de altă parte, dacă rochia are mai multe detalii pe partea superioară, purtați-o cu un pulover larg.

7. Adăugați o centură peste un pulover.

 Acesta este un sfat bun pentru marcarea taliei, rafinează silueta și conferă un plus de originalitate aspectului.

8. Purtați o jachetă peste un pulover.

Este o combinație simplă, dar care dă un plus de stil ținutei per ansamblu.

Cele câteva sugestii de mai sus nu fac decât să vă demonstreze cum putem transforma un articol vestimentar ce poate părea învechit și bătrânicios într-o ținută reușită, la modă și stilată. Celelalte piese din combinațiile propuse fac parte din garderoba oricui, dar iată că în formula perfectă, sunt puse mai bine în valoare decât luate individual.