Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Bijuteriile pot schimba modul in care ne simtim


Când am început un serviciu nou, am început să păstrez o pereche de cercei în geanta pentru “urgențe de look”. Știu că sună cam vag, dar de fapt, schimbarea atitudinii conteaza foarte mult pentru starea de spirit. Am purtat o pereche pe care am știut că o să meargă cu orice tinuta, iar apoi, dacă eram într-o grabă, știam că, dacă toate celelalte nu au reușit, am avut cerceii de urgență în geantă. Atâtea dimineți in drum spre muncă sau la o întâlnire, am avut nevoie de o clipă să-mi pun cerceii de urgență și să-mi fixez părul. Întreruperea pentru un minut a fost uriașă, dar simțirea “a pus împreună” și  a fost un mare impuls in aceea zi.

Bijuteriile fac ziua sa fie fabuloasa

Ești genul de persoană care pastreaza lucrurile pentru o ocazie specială? Ce mai astepti? Faceți astăzi o ocazie specială. Purtați ceva sclipitor și drăguț. Aveti permisiunea să va imbracati extravagant pentru niciun motiv. Și dacă credeți că diamantele sunt prea fanteziste pentru o după-amiază de marți … ei bine, de ce sa nu purtăm inele cu diamante în fiecare zi? O mulțime de bijuterii beneficiază de ocazia  a fi purtate în mod regulat – poate ajuta metalele să isi păstreze strălucitoare perlele sau pietrele. Dacă vă face să vă simțiți bine, purtați-le. S-ar putea să primiti și alte complimente! Unii oamenii  opresc sa te intrebe despre bijuteriile pe care le purtam mai des decât orice alt articol de îmbrăcăminte.

E un moment doar al tau

Da, eu numesc accesorizant ca auto-îngrijirea dimineața. Îmi dă o clipă să reflectez la modul în care mă simt – mă simt ca niște diamante sau perle sau un pic zapacita cu colierul meu de cuarț ruginit Bird of Paradise? Sunt fericita in ziua respectivă sau ar trebui să port ceva care este sa imi poarte noroc? Puteți chiar să folosiți bijuteriile pentru a respira adânc, pentru a vă limpezi mintea. Aveți timp să vă simțiți cum arată această imagine – relaxantă, reconfortantă, plină de farmec. Arătați-vă un pic de dragoste de sine prin încetinirea și verificarea în, doar atâta timp cât este nevoie pentru a pune pe un pic de bijuterii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *