Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cand e cazul sa oferi spre amanet propriul telefon


Amanetarea unui telefon mobil este o modalitate excelenta de a obtine bani pe care agentia de amanet o ofera pentru el. Fie ca ai un telefon in stare foarte buna sau este unul mai vechi, agentia de amanet telefoane Bucuresti il va accepta cu siguranta. Poti obtine un pret bun pe dispozitiv luand in considerare modelul, marca si capacitatea sa de stocare.

Accepta casele de amanet telefoane?

Da, casele de amanet primesc spre amanetare telefoane mobile. Pentru a obtine un imprumut, raspunsul poate varia, iar toate aceste momente depind numai si numai de starea telefonului amanetat. Telefoanele mobile se afla printre primele 3 cele mai avantajoase obiecte oferite spre amanetare, asa ca succesul e de partea ta.

Ce decizie sa iau? Sa-mi amanetez telefonul sau sa-l vand?

Depinde de situatie. Daca iti iubesti telefonul si doar ai nevoie urgent de bani, amanetarea e solutia perfecta. Posibilitatea de obtine bani rapid poate fi uneori foarte atractiva. Dar in acest caz, daca iti vrei telefonul inapoi, va trebui sa rambursezi imprumutul plus comisionul calculat. Daca insa telefonul tau e obiectul de care te-ai saturat si vrei sa-l schimbi pe unul mai nou si mai performant, atunci va trebui sa il vinzi.

Asigura-te ca faci alegerea corecta intre un imprumut si o vanzare.

Cu casele de amanet, elimini munca anevoioasa de negociere cu mai multi cumparatori care pot fi sau nu seriosi cu privire la ofertele lor.

Asteptari rezonabile

Inainte de a lua in considerare vanzarea sau amanetarea telefonului, este important sa stabilesti cateva asteptari realiste. Unele telefoane sunt atat de invechite incat nu vei obtine mai nimic pe ele. Pretul pe care il vei obtine depinde in mare parte de starea telefonului, dar si de multi alti paramentri care vor fi descoperiti doar dupa expertiza amanuntita a agentilor casei de amanet.

Amanetarea telefonului este o optiune excelenta pentru primirea rapida a numerarului, spre deosebire de vanzarea acestuia care deseori se poate dovedi a fi un proces destul de anevoios si lung.

Amanetarea telefonului mobil nu este decat o alta provocare a vietii care ne poate salva pe moment si ne ajuta sa rezolvam anumite probleme ce nu pot fi amanate.

Tags: , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *