Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru acordarea unui credit de nevoi personale?


Intrucat suntem cu totii diferiti, povestile noastre de viata si, implicit, planurile fiecaruia dintre noi difera de la caz la caz. Astfel, cand vine vorba de imprumutarea unei sume de bani pentru punerea in practica a ideilor menite sa ne ofere o viata mai buna, valoarea acesteia difera si ea in functie de aspiratiile pe care fiecare om le are.

Spre exemplu, unii dintre noi pot necesita un credit nevoi personale cu o valoare mai mare, pe termen lung, in timp ce altora le poate fi suficient un imprumut destinat persoanelor cu venituri mici si medii, adica pe o perioada mai scurta de timp.

Cu alte cuvinte, putem alege intre un imprumut oferit de o entitate bancara sau putem apela la o institutie financiara nebancara pentru un credit nevoi personale de tip IFN. In acest ultim caz, conditiile de eligibilitate sunt minime!

De pilda, pentru solicitarea unui imprumut de la Provident Financial Romania, una dintre cele mai remarcabile institutii financiare nebancare de la noi din tara, aceste conditii constau in:

1. Actul de identitate

Buletinul trebuie sa demonstreze faptul ca ai 18 ani impliniti si ca esti cetatean roman. De asemenea, este necesar ca adresa de domiciliu sau resedinta sa figureze ca fiind pe teritoriul Romaniei.

2. Dovada venitului fix lunar

Ca in cazul oricarui credit nevoi personale acordat in mod responsabil din punct de vedere financiar, trebuie sa dovedesti, bineinteles, faptul ca poti returna banii impumutati la timp si fara probleme. Pentru acest lucru, e suficient sa prezinti adeverinta de venit sau talonul de pensie. Alternativ, la cererea ta, reprezentantii Provident pot obtine un raport privind veniturile tale, in urma interogarii in baza de date a ANAF. In felul acesta, vei eficientiza procesul de acordare a imprumutului si totul va decurge mult mai simplu pentru tine.

Venitul minim lunar pe care este nevoie sa-l detii difera in functie de tipul imprumutului Provident pentru care vrei sa optezi: imprumutul Standard (cu rate saptamanale) sau imprumutul STAR (cu rate lunare).

3. Un numar de telefon valabil

In relatia cu Provident, privind acordarea si gestionarea unui credit nevoi personale, mai este necesara si furnizarea unui numar de telefon valabil. Asadar, ai de indeplinit, practic, doar cateva criterii de baza pentru a putea intra in posesia sumei de bani dorite, in maximum 48 de ore!

Mai mult decat atat, datorita serviciului optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a imprumutului, un reprezentant de vanzari Provident se poate deplasa acasa la tine (conform noilor reguli de preventie COVID-19) pentru a-ti oferi suport in completarea documentelor, precum si banii solicitati. Ulterior, reprezentantul te va vizita saptamanal sau lunar pentru colectarea ratelor.

In ceea ce priveste modalitatea de aplicare, ai la dispozitie trei variante extrem de simple:

– online, prin completarea formularului disponibil pe site-ul Provident.ro, urmand ca in cel mai scurt timp sa fii contactat de catre un reprezentant al companiei pentru confirmarea si finalizarea solicitarii tale;

– telefonic, apeland unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75;

– prin SMS la 1805.

Tags: , , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *