Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ce trebuie sa stie orice parior?


Daca vreti sa castigati la pariuri, trebuie sa aveti in vedere cateva lucruri, astfel incat sa va bucurati de niste rezultate cat mai bune. Exista sanse foarte mari ca sa petreceti ore intregi pe site-uri de stiri, dar si forumuri care discuta despre pariuri sau chiar despre meciuri care ar fi fost aranjate.

Un lucru esential de avut in vedere, in cazul oricarui parior este ca acesta nu va copia niciodata ponturi orbeste, fara sa isi puna anumite intrebari si fara sa judece.

Un parior va incerca sa priveasca partida dintr-o alta perspectiva si va pune cap la cap toate infromatiile pe care le stie. El va tine cont de statistici, dar si de inforrmatiile de lot, stirile relevante, precum si de suprafata jocului, conditiile meteo si chiar de multe alte aspecte. Isi va face astfel o idee chiar si despre profilul arbitrilor, eventualele tipare si tendinte istorice, precum si de importanta meciului respectiv atat pentru echipa, cat si pentru antrenor.

Multi dintre vanzatorii de ponturi de pe retelele de socializare sunt insa persoane rau intentionate. Aceasta parere este sustinuta si de Cadar Marius, el fiind fondatorul coomunitatii pariorilor din Romania. Acesta este de parere ca toti cei care incearca sa vanda ponturi sigure pe Facebook sunt in proportie de 99% tepari.

Daca ar avea insa intr-adevar cineva acces la un meci aranjat, dar si sigur, ar face tot posibilul sa parieze singur pe meciul respectiv. El nu-si va pierde niciodata timpul cu vanzarea de ponturi. Trebuie sa mai stiti si faptul ca vanzarea de ponturi de la meciuri aranjate este si o activitate ilegala.

In pariuri, o gestionare cat mai buna a timpului va face mereu diferenta intre succes, dar si esec. Timpul este o resursa pretioasa pe care o avem la dispozitie, iar daca irosim timpul, nu vom putea niciodata sa-l mai recuperam, de aceea trebuie sa ne investim energia in ceva benefic.

Asigurati-va ca scoateti mereu maximul posibil din orice interval orar, de aceea nu cautati neaparat ponturile care au aceeasi parere cu voi. Analiza voastra este foarte subiectiva. Este o idee foarte buna sa cautati ponturi care va contrazic. In acest fel, veti vedea cat de solide sunt argumentele voastre in favoarea unor persoane care cred contrariul. Este important sa stiti de unde merita sa va inspirati, astfel incat sa gasiti niste informatii cat mai relevante pentru voi si sa va mariti si sansele de castig.

In cazul in care preferi sa pariezi din confortul canapelei din living, un cont in aplicatie superbet te va scapa de multe griji. In plus, poti face retrageri live din meciuri care nu merg exact cum te astepti. Mai multe despre superbet, poti citi pe 10pariuri.ro, site-ul dedicat pariorilor de top.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *