Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Credit firma rapid, da sau nu? Cum sa gasiti solutia de imprumut


Indiferent de proiectul pe care doriti sa il implementati, aveti optiunea de a va realiza finantarea afacerii cu un imprumut de afaceri. Stiti suma costurilor? V-ati stabilit un obiectiv pentru cat timp ati dori sa ruleze finantarea? Foarte bine! Cu aceste informatii puteti determina solutia dmneavoastra de imprumut:

Imprumutul de fond de rulment este de obicei utilizat pentru finantarea activelor circulante, de exemplu cumpararea si vanzarea de bunuri. Pentru a face acest lucru, se utilizeaza creditul contului curent al companiei dumneavoastra sau, mai simplu spus: dispozitia companiei. Deoarece cu acesta puteti elimina blocajele de plata pe termen scurt si va puteti mentine viteza de reactie. Dar, daca utilizati aceasta solutie in mod permanent, ar trebui sa luati in considerare un imprumut de investitii. Cheltuielile cu dobanzile pentru utilizarea facilitatii de descoperit de cont sunt mult mai mari, adesea in intervalul de doua cifre si, prin urmare, sunt recomandate doar pentru finantarea pe termen scurt.

Imprumutul pentru investitii este conceput pe termen mediu si lung si are un termen fix cu un contract de rambursare fix. Valoarea imprumutului este, de asemenea, definita in avans. In majoritatea cazurilor, ratele dobanzii sunt fixe pe durata contractului. Atunci beneficiati de securitate si de o baza de calcul fixa.

Avantajele dumneavoastra cu credit firma rapid pe scurt:

  • Lichiditate crescuta a companiei
  • Finantarea activelor circulante sau imobilizate in ciuda insuficientei fondurilor proprii
  • Efect pozitiv asupra cifrelor cheie ale companiei (de exemplu, rentabilitatea capitalului propriu)
  • Afirmarea cheltuielilor cu dobanzile in scopuri fiscale
  • Niciun drept de co-determinare de catre investitori
  • Baza de calcul

Finantarea este de obicei alocata. Aceasta inseamna ca achizitia de inventar de afaceri este inclusa in bilant ca active circulante sau imobilizate si creste capitalul total al companiei dumneavoastra. Datoriile rezultate sunt inregistrate in bilant la postul „Capital datorie”. De asemenea, puteti deduce cheltuielile cu dobanzile in scopuri fiscale si puteti anula achizitiile de afaceri pe intreaga durata de viata utila.

Cu toate acestea, investitorul isi va supune sprijinul financiar in anumite conditii. Pentru a-si mentine propriul risc cat mai scazut posibil, o banca este obligata, de exemplu, sa respecte reglementarile interne si cerintele minime interne.

Planuiti sa investiti in compania dumneavoastra, dar nu aveti suficient capital disponibil? Sau toate resursele dumneavoastra sunt legate in companie? Finantarea prin credit firma rapid este deseori aleasa de companii ca tip de finantare din diverse motive. Deoarece cu un imprumut de companie puteti contracta capitalul extern necesar pentru finantarea achizitiilor planificate pentru compania dumneavoastra. Un imprumut de afaceri sau un credit firma rapid pentru lucratorii independenti va ofera posibilitatea de a conduce cresterea companiei.

Tags: , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *