Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cum functioneaza mintea pariorului


Sunt cinci lucruri pe care probabil ca nu le stiati despre cum functioneaza mintea unui parior. In primul rand, un parior se pare ca ia decizii mai bune atunci cand ii este foame. Cercetatorii au descoperit faptul ca pariorii ajung sa ia decizii mai bune in momentul in care le este foame.

Sociologii au mai ajuns si la concluzia faptului ca participantii la aceste experimente apreciaza mai mult recompensele viitoare decat  cele de moment. Ei analizeaza astfel in mod profund fiecare optiune de pariere, pasandu-le mai mult de rezultatul final al pariului.

Nu este o noutate faptul ca nimanui nu-i place sa piarda. Chiar si un pariu pierdut pe o miza foarte mica ne va induce o stare datorita careia ajungem in final sa comitem un numar mai mare de greseli. In final, pariorii ajung sa dea „faliment”. Pentru a evita falimentul la pariuri, consulta ponturi bune azi de la tipserii profesionisti.

Acesta este si motivul pentru care multi pariori nu pot fi niciodata considerati profesionisti. Ca sa castigati bani din pariuri, trebuie sa va invatati si cu pierderile. Pariurile presupun o activitate pe termen lung, aspectul important in ceea ce priveste pariurile fiind bilantul de la final de luna sau chiar dupa un intreg sezon si nu cel de la finalul zilei.

De multe ori se intampla ca pariorii sa parieze nejustificat datorita euforiei. Starea psihica influenteaza asadar luarea deciziilor, de aceea nu trebuie sa faceti o adevarata „inmormantare” datorita faptului ca ati pierdut un anumit pariu.

De asemenea, nu trebuie sa faceti nici „nunta” atunci cand castigati din pariuri. Atunci cand sunteti euforici, sfatul psihologilor este sa luati o pauza. Nu trebuie sa continuati sa pariati pentru ca in acest fel, veti ajunge sa jucati iresponsabil si nu veti face decat sa pierdeti sume din ce in ce mai mari de bani.

Un alt studiu a ajuns la concluzia ca este mai bine sa evitam riscurile in cazul zilelor „mai scurte” si anume in cazul zilelor cu mai putina lumina naturala. Acest lucru se bazeaza pe monitorizarea pietelor bursiere din intreaga lume. Comerciantii aflati mai aproape de ecuator sunt dispusi asadar sa riste mai putin in timpul iernii.

De asemenea, ei ajung sa fie mai vulnerabili la risc in timpul verii. De fiecare data cand faceti un pariu, trebuie sa faceti si o analiza pro si contra acestuia. Nu ignorati argumentele contra si ganditi-va bine inainte de a face un pariu. Aveti in vedere toate aceste aspecte, astfel incat sa va mariti sansele de castig.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *