Curs valutar lira sterlina, franc elvetian si gram de aur pentru luna aprilie


Schimbul banilor într-o altă monedă și o perioadă nepotivită te poate costa mult. Fie că te interesează un curs valutar lira sterlina sau un curs franc elvetian, trebuie să rămâi la curent cu astfel de schimbări. Valorile acestora tind să se deprecieze de multe ori, lucru care te poate afecta sau, dimpotrivă, avantaja într-un anumit moment. Dacă efectuezi un schimb valutar, iar acesta este unul nefavorabil, dezinformarea îți poate goli buzunarul de sume enorme. Așa că singura cale de a scăpa de acest pericol este să rămâi mereu informat înainte de o decizie financiară importantă. Iată care sunt situațiile din această lună pentru un curs franc elvetian, gram de aur și  lira sterlina.

Pentru un curs valutar lira sterlina la data de 19 aprilie s-a înregistrat o valoare de 5,3468 lei/ unitate. Pe toată durata acestei luni, lira a atins cote înalte ca apoi să se deprecieze spre sfărșitul săptămânii. Începului lunii arată un curs valutar lira sterlina în valoare de 5,3092 lei/ unitate. Cea mai înaltă cotă a lirei sterline a fost înregistrată pe data de 13 aprilie, cu o valoare de 5,3960 lei/unitate.

Pe de altă parte, valoarea unui curs franc elvetian a rămas relativ stabilă  la începutul lunii și s-a depreciat ușor spre sfârșitul acestei sâptămâni. Începutul lunii debutează cu o valoare pentru curs franc elvetian de 3,96 lei/ unitate. Valoarea francului elvetian râmăne relativ constantă până la data de 11 aprilie când nivelul acestuia începe să scadă. Pe 11 aprilie francul elvețian ajunge să înregistreze o valoare de 3,9320 lei/ unitate. Iar până pe 19 aprilie, francul elvetian atinge cota de 3,8879 lei/unitate.

Cât despre cursul gramului de aur, se poate spune că valoarea lui a ajuns în prezent la 163,2651 lei. Acest nivel este unul foarte avantajos în comparație cu începutul acestei luni. Cel mai înalt prag atins de cursul gramului de aur în luna aceasta a fost de 163,7721 lei pe data de 4 aprilie.