Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

De ce sa alegi un workstation second-hand


O statie de lucru este o optiune de avut in vedere, aceasta fiind perfecta pentru aplicatiile tehnice. Ea este o solutie mult mai buna decat un calculator obisnuit, in cazul in care aveti nevoie de o putere mai mare.

Atat firmele, cat si marile companii opereaza pe statii de lucru, in special datorita fiabilitatii acestora, dar si datorita faptului ca aceste workstation-uri se remarca printr-un aspect fizic solid. Ele sunt mai grele decat un calcualtor tower tipic, dar si mai bine construite, oferind in acelasi timp o aerisire mai buna.

Workstation-urile sunt ideale pentru companiile care se ocupa de arhitectura, proiectare, inginerie, dezvoltare soft, dar si editare. Orice firma din aceste domenii isi doreste asadar un computer mai puternic si care sa faca fata cu brio solicitarilor.

Chiar si persoanele fizice ajung la concluzia, de cele mai multe ori, ca un workstation este o optiune de avut in vedere. Acest workstation ofera multe avantaje de avut in vedere, el fiind un calculator pe placul multora.

Optand pentru un workstation second hand, veti avea parte de mai multe avantaje importante. Va veti bucura asadar de faptul ca acest orkstation va fi unul extrem de fiabil, el fiind cosntruit pentru a fi performant in cazul aplicatiilor solicitante.

De asemenea, el este ideal pentru companiile care sunt caracterizate printr-un volum mare de lucru. O astfel de statie de lucru ofera si un raport pret/calitate extrem de bun, iar puterea sa de procesare este una ideala pentru aplicatiile care consuma o cantitate mare de resurse.

Multe persoane se orienteaza catre aceasta statie de lucru si datorita faptului ca ea este echipata cu o memorie mult mai performanta. In general, pe workstation-urle second hand gasim si un tip mai special de memorie. Memoria de tip FBDIMM este una dintre memoriile pe care le intalnim asadar pe o astfel de statie de lucru.

Pe partea grafica, va veti bucura de mai multe performante. O statie de lucru se remarca datorita acestui aspect. Mai toate workstation-urile sunt configurate cu placa video dedicata. Ele vin echipate cu placi video precum Nvidia Quadro Fx800 sau Quadro 4800.

Configuratiile de pe site pot fi modificate la cerere, acesta fiind un alt motiv pentru a alege aceste configuratii. Memoria si capacitatea hdd-urilor se poate upgrada acolo unde este posibil acest lucru. Veti constata ca multe magazine ofera aceste workstation-uri de calitate, care cu siguranta vor fi alegerea cea mai buna pentru voi.

Dincolo de echipamentele second hand, care pot sa aiba o uzura considerabila se afla echipamentele refurbished. Mult mai sigure si mult mai fiabile decat produsele IT second hand. Pe server-config.ro gasesti atat workstation refurbished, cat si laptopuri refurbished, pc, monitoare, servere, toate echipamentele IT de care ai nevoie care firma ta sa functioneze la performante maxima si cu un cost accesibil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *