Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Începi o afacere? Acum ai ajutor!


În ziua de azi infiintara unei firme pare ca sarcină imposibilă. Cu atât de multe reguli impuse și acte necesare, ți-ar fi mult mai ușor să apelezi la un business care se specializează în infiintare srl. O asemenea firmă îți poate simplifica viața incredibil de mult – ce este act constitutiv srl? Ce este un capital social? Ce este un specimen de semnătură?

Toate aceste întrebări (și multe altele) pot fi răspunse de către o firmă cu o expertiză în înființarea afacerior. Nu doar atât, dar un asemenea business te poate ajuta cu fiecare pas al pornirii unei afaceri – de la început până la înființarea oficială propriu-zisă.

O astfel de firmă îți poate spune în mod concret de ce acte ai nevoie și te poate ghida în tehnoredactarea actului constitutiv sau în completarea oricărei (și tuturor) cererilor și formularelor necesare pentru înființarea afacerii tale.

Desigur, atunci când apelezi la astfel de servicii trebuie să cauți mai multe lucruri, lucruri precum:

  • Accesibilitate (pentru că e deja foarte costisitoare pornirea unei afaceri)
  • Rapiditate (nimeni nu vrea să aștepte mai mult decât e nevoie ca să își pornească o firmă)
  • Experiență (altfel de ce ai mai apela la ei?
  • Transparență (este un lucru absolut esențial, mai ales când vine vorba de acte și documente atât de importante)

Această firmă te va ajuta fie că dorești să înființezi o societate, să faci modificări în statutul sau structura unei firme existente deja sau să înregistrezi business-ul la OSIM (și alte demersuri juridice). Este important să găsești un business care te consideră nu doar un client, ci un partener. Un astfel de “partener” ar trebui să fie la fel ca tine – mereu loial valorilor sale.

Business-ul potrivit îți va oferi toate aceste lucruri și îți va oferi posibilitatea de a scăpa de un mic stres al vieții tale (pentru că știm cu toții cât de stresant este să pornești o afacere) pentru a te putea concentra pe lucrurile cu adevărat importante – conducerea propriu-zisă a afacerii tale, sănătatea ta și, desigur, timpul petrecut cu prietenii și familia.

Din fericire există firme care se încadrează perfect în lucrurile enumerate mai sus, firme precum Fabrica de Firme, a căror experiență de peste 10 ani în ajutarea înființării a peste 10,000 de societăți până în prezent se remarcă prin profesionalismul și eficiența lor.

Așadar, a sosit timpul ca tu să te relaxezi și să apelezi la o firmă specializată pe asta. Gata cu stresul, deja ai destul cu începerea noii afaceri. Ai nevoie doar de o carte de identitate, o copie de pe dovadă de proprietate și 3 variante de denumire pentru viitoara societate și ești pregătit pentru a începe noua etapă a vieții tale!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *