Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!
RSS Feed

3 Idei pe care să le iei în considerare atunci când îți alegi Canapeaua


Cum ești tu? Ceea ce faci, ceea ce îți dorești, principiile tale trebuie să se reflecte în locuința ta. Cel mai important lucru atunci când alegi dintre modelele de canapele este să nu uiți ceea ce te reprezintă. Nu-ți alege mobila după idei prestabilite. Realizează-ți casa după propriile preferințe și te vei simți minunat. Iată 3 idei pentru a-ți da seama ce stil ți se potrivește:

Preferi în general simplitatea? Alege linii sobre și culori care nu ies în evidență (roz pal, bej ș.a.). Caută canapele mai puțin voluminoase sau seturi de canapele pe care să le poți pune în diverse colțuri ale camerei.

Îți place să ieși în evidență? Încearcă să combini design-ul minimalist cu nuanțe puternice. Sau combină forme rotunjite și detalii ornamentale cu nuanțe pale. Nu alege obiecte supra-ornamentate în culori stridente pentru a nu crea un loc obositor vizual.

Optezi pentru clasic? Ce zici de canapelele voluminoase decorate cu perne moi și confortabile? Alege albul sau griul deschis, iar dacă vrei un plus de sobrietate alege negrul. Caută materiale grele precum catifeaua și dă livingului tău acel aer clasic și luxos pe care ți-l dorești.

Cumpărăturile devin simple atunci când știi ce-ți dorești. Mobiladmd.ro îți oferă canapele și colțare extensibile pentru orice stil. Comandă online pentru și mai puțină bătaie de cap. Nu renunța la stilul tău, ci păstrează-l în tot ceea ce faci pentru casa ta, doar așa te vei simți în largul tău.

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *