Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cum alegem materialele de constructii necesare renovarii casei?


Renovarile sau noile constructii, chiar si micile modificari aduse in casa necesita un anumit numar de materiale de constructii , iar cea mai buna varianta pentru a le achizitiona este sa fie luate din acelasi loc. Pe deasupra, ideal ar fi ca acestea sa fie comandate online, pentru a scuti foarte mult timp important.

Daca apelezi la o casa de comenzi cum este cea de pe http://vindem-ieftin.ro/ , atunci poti avea garantia ca vei economisi timp si bani, deoarece pretul materialelor de constructii este mult mai mic decat in celelealte depozite clasice sau hypermarketuri. Aici poti gasi un partener de incredere unde se gasesc solutii la indemana pentru oricine isi doreste sa amenajeze sau sa construiasca.

De asemenea, in cazul in care clientii au nevoie de consiliere, acestora le este asigurata  o consiliere profesionala gratuita, legat de orice informatii care au legatura cu implementarea produselor.

Daca locul unde are loc renovarea este o casa, atunci unul dintre cele mai folosite materiale este vata bazaltica , care poate fi folosita pentru izolari plansee, acoperisuri sau orice fel de pereti interior sau exterior.

Produsele din vata bazaltica au foarte multe avantaje, fiind termoizolante si fotoizolante si exista diverse sortimente, cu forme si densitati diferite.

Vata bazaltica are foarte multe proprietati, printre care cele mai importante sunt acelea ca nu intretine focul si nu absoarbe apa sau nu are nici un fel de reactie chimica atunci cand este in contact cu ea.

Vata bazaltica se gaseste sub forma unor placi care sunt foarte usor de montat, insa este fabricata din materiale naturale si durabile cu o durata foarte lunga de viata.

Acest tip de vata ofera o izolatie mult mai buna decat izolatia realizata din fibra de sticla si foarte important este faptul ca este un produs sigur si ecologic, foarte sigur pentru mediul inconjurator.

Pentru a amenaja spatiul din jurul caselor, atunci cele mai bune materiale care se folosesc sunt acele pavaje si borduri, ideale pentru gradinile spatioase sau aleile care se afla in jurul casei.

Pavajul are un aspect deosebit de frumos, datorita cromaticii discrete si are foarte multe avantaje deoarece sunt rezistente la uzura si frecare, dar prezinta si rezistenta la inghet si dezghet. Pe deasupra, sunt foarte usor de montat si intretinut.

Exista foarte multe modele de pavaje din care se poate alege, de diferite dimensiuni, culori , grosimi sau forme si care pot fi utilizate pentru terase, alei, cai si alei de acces la garaje, locuri de parcare, alei cu arcade, curti interioare sau poteci si trotuare.

Bordurile sunt folosite pentru a delimita zonele dintre gazon si pavaj si pot fi gasite intr-o gama variata de culori, care se pot asorta cu pavajul ales, oferind acestuia stabilitate si un aspect elegant.

 

 

Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *