Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ferestre de vis


             Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei case este felul în care arată ferestrele. Fereastra are principalul rol în asigurarea confortului termic și fonic în interiorul locuinței. O fereastră bună asigură interiorului căminului un mimin de confort, ea trebuie să permită pătrunderea suficientă a luminii, iar caracteristicile sale termice, fonice și de rezistență trebuie să împiedice pătrunderea umidității și a zgomotelor din exterior, trebuie să aibă o bună protecție antiefracție,diversitate de design și un confort ușor de întreținut.

               Achiziționarea unor ferestre noi trebuie să fie o investiție de durată, uneori poate chiar pe viață. Pentru asta trebuie avute în vedere ferestrele din PVC  și aluminiu.

             Ferestrele PVC sunt rezistente la soare, ploi, poluare , nu putrezesc și nu au nevoie decât de o simplă spălare, fără alte metode de întreținere. Pe deasupra au excelente calități izolatoare. Pentru o fereastră a viitorului poți opta pentru ferestre realizate din sistemul de profile PVC Salamander bluEVOLUTION care reprezintă cea mai avansată tehnologie pe plan mondial în domeniul tâmplăriei din PVC. Acestea corespund celor mai mari exigențe, asigură protecția climatului, economisesc considerabil costurile la energie, au un aspect modern, beneficiază de o construcție durabilă și solidă. De asemenea, dacă doriți un sentiment complet de bunăstare acasă puteți opta pentru sistemul PVC SteamLine Plus, care oferă o protecție maximă în ceea ce privește siguranța termică și fonică.

        Ferestrele din aluminiu sunt elegante, rezistente și ușoare. Acestea susțin bine greutatea geamurilor de mari dimensiuni, dar totuși ca și minus întâlnim calitatea mediocră a izolării. Sistemele de tâmplărie din aluminiu au o greutate proprie redusă, proprietăți mecanice stabile, chiar și în condiții de temperatură mare, nu ruginesc și nu se îngălbenesc și sunt foarte rezistente la agenții mediului, agenți chimici sau fizici. Rezistența ridicată și rezistența în timp sunt principalele argumente pentru alegerea acestui tip de tâmplărie. Mai mult, se poate alege dintr-o gamă variată de culori( peste 150 nuanțe RAL) și finisaje:mate, metalice sau lucioase. Aluminiul are un raport extraordinar calitate/ preț spre deosebire de convingerea generală că este cel mai costisitor material.  Aluminiul  este o investiție remarcabilă și se potrivește viziunii pe termen lung asupra construcțiilor. Totuși, ferestrele din aluminiu sunt recomandate pentru sedii de firme, instituții, magazine mari sau școli.

         Ferestrele  chassi   nu contribuie numai la pătrunderea luminii și amplificarea confortului și siguranței în propriul cămin, ci influențează și aspectul casei Dumneavoastră.

          Așadar, ferestrele termopan reprezintă cea mai bună soluție pentru locuința Dumneavoastră și cu cât materialele vor fi de o calitate superioară, cu atât se va vedea diferența la facturile de încălzire și energie electrică, iar în acest fel investiția va fi recuperată.

Tags:

One Response “Ferestre de vis”

  1. felix
    5 ianuarie 2018 at 21:24

    Da este adevarat sunt o solutie ptr. locuintele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *