Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa-ti faci casa in 2018!


Ai economisit o viață întreagă pentru momentul aceasta. Ai muncit pe brânci pentru a putea locui în casa visurilor tale. Și nu ai vrea să te lovești de niște detalii precum avizele pe care trebuie să le obții sau mai rău, probleme la construirea propriu-zisă a casei, nu-i așa? Ei bine, dacă vrei să te asiguri că totul va merge ca pe roate, îți spunem de acum că ai nevoie în primul rând de un specialist în proiecte case. Unde găsești un astfel de specialist, de unde te inspiri pentru pentru propriul tău proiect casa și mai ales, ce trebuie să știi în general despre proiecte case, găsești în lista de mai jos!

Internetul e prietenul tau

Una dintre cele mai la îndemână metode este o simplă căutare pe internet. Deși astfel nu ai certitudinea că dai de un specialist. Cel mai indicat ar fi să te asiguri că tu vei avea parte de un profesionist. Cum faci asta? Nimic mai simplu. Orientează-te după experiența specialistului în proiecte de case și după rezultate. Caută portofolii, persoane care au lucrat cu acest specialist, etc. Astfel te asiguri că nu vei avea surprize neplăcute. Ba mai mult, toată experiența de construire a casei ar trebui să fie una mult mai relaxantă. Dacă lucrezi cu un profesionist atunci nevoile tale vor fi pe primul loc. Tot ce trebuie să  faci este să îți imaginezi casa visurilor tale și să-l lași pe profesionist să îi dea viață!

Perioada pre-construire

Dacă alegi să duci tot greul de unul singur, atunci ai putea locui într-o casă frumoasă, dar cu mai puțini energie rămasă. Ce încercăm să spunem este că tot procesul dinainte de construirea propriu-zisă a casei poate fi puțin…stresant! Alături de un specialist nu va trebui să-ți bați capul cu avize de construire, studii geotehnice, memorii, autorizații de construire, etc și bineînțeles, nici cu orele pierdute la ghișee. (Mediu, energie electrică, apă, etc)

Așadar, gândește-te bine înainte să o apuci pe drumul acesta de unul singur. Un specialist la nevoie se cunoaște!

Tags: ,

One Response “Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa-ti faci casa in 2018!”

  1. 30 august 2018 at 10:14

    Foarte adevarat ce am face fara internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *