Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Idei utile in amenajarea unei bai cu dimensiuni reduse


Fie ca locuim la bloc sau la casa, cu totii ne confruntam cu lipsa spatiului destinat bailor. Din cauza acestui impediment suntem nevoiti sa cautam mereu solutii de utilizare a spatiului disponibil, astfel incat sa cream un mediu relaxant si placut pentru noi.

  Cu totii ne dorim o baie ca in reviste, dar ne gandim ca pentru acele bai trebuie sa cheltuim o mica avere, dar lucrurile nu stau chiar asa. Chiar daca nu dispuneti de un buget foarte ridicat, puteti gasi accesoriile si obiectele sanitare pe gustul dvs la preturi atractive.Ca tot aminteam de reviste , am vazut ca in ultimul timp sunt tot mai numeroaseaparitiile in poze ,reclame , filme a cazilor cu picioare.

  Ca sa va convingem ca nu glumim, in continuare va vom prezenta solutii pentru amenajarea unei bai mici, cu un design modern si elegant la un pret avantajos.

  1 – Cabina de dus:  un mod ideal de a castiga spatiu, il reprezinta montarea unei cabine de dus in detrimentul unei cazi ce poate ocupa aproape jumatate din incapere.  Astfel o cabina de dus poate fi asezata intr-un colt al baii, facand astfel posibila montarea altor obiecte sanitare in spatiul ramas liber. O cabina de dus poate fi montata atat pe pardoseala cat si pe o cadita de dus, in functie de preferintele dvs. Datorita usilor de sticla, o cabina de dus poate crea iluzia de mai mult spatiu.

  2 – Paravan de dus: acesta reprezinta o idee din ce in ce mai folosita, datorita simplitatii si elegantei pe care o ofera. Paravanul de dus este creat pentru a separa zona de dus de restul baii. La fel ca si in cazul cabinei de dus, acesta poate fi montat atat pe o cadita/placa de dus cat si direct pe pardoseala.

  3 – Cada de baie: daca sunteti adeptul unui stil clasic, puteti opta pentru o cada cu picioare  de dimensiuni reduse, acestea incepand de la 160×77 cm.Cu toate ca nu sunt cele mai indicate cazile cu picioare pt baile mici , dar cine stie poate faci cumva si o strecori acolo daca vrei neaparat o astfel de piesa.

  4 Mobilier de baie: o piesa foarte importanta in amenajarea unei bai, o reprezinta mobilierul. Prin alegerea unui mobilier de baie potrivit ambientului baii, veti aduce un plus de eleganta si rafinament baii dvs. Pentru a economisii spatiul in baia dvs, va recomandam alegerea unor corpuri suspendate, in nuante deschise ce vor crea senzatia de incapere spatioasa.

  5 – Accesoriile de baie: ideale pentru a depozita diverse lucruri care va aglomereaza baia si dau senzatia de lipsa de spatiu. Un exemplu ar fi etajerele pe care puteti aseza obiectele de igiena personala, suporturi pentru prosoape etc.

E bine sa iti “construiesti” baia dupa stilul si nevoile tale, sa incerci sa faci un mix intre practice si estetic si nu in ultimul rand dupa buget.

  O baie de mici dimensiuni este ceva mai complicat de amenjat deoarece trebuie sa ai grija ca obiectele sanitare dorite si montate sa se potriveasca ca dimensiuni, sa se poata utiliza intr-un mod placut si sa fie usor accesibile si utilizat.   Toate aceste mici trucuri va vor ajuta sa obtineti o atmosfera relaxanta si placuta in propria dvs baie.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *