Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Lucrezi in constructii? Descopera ce tipuri de utilaje poti inchiria!


Lucrand in domeniul constructiilor trebuie sa suporti costuri variate, incepand de la cele pentru achizitionarea materialelor de care ai nevoie si pana la achitarea salariilor muncitorilor.

De aceea, este important sa stii ca o solutie excelenta, prin care iti poti eficientiza costurile este aceea de a inchiria utilaje de mici dimensiuni atunci cand este posibil sau anumite obiecte care iti sunt indispensabile pentru ridicarea imobilelor pe care ti-ai propus sa le construiesti. De la schele metalice, pana la cofraje sau mini-excavatoare, pe toate le poti obtine de la o firma specializata in inchirieri.

Schele metalice – cand ai nevoie de ele?

Schelele sunt structuri metalice provizorii, pe care trebuie sa le folosesti atunci cand trebuie sa intreprinzi lucrari la inaltime sau cand ai nevoie de acces la etajele superioare ale unei cladiri. Sistemele sunt usor de montat si demontat, iar de acest lucru se ocupa partenerii tai, de la care alegi sa inchiriezi schelele. Mai mult, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta transportului, pentru ca schelele inchiriate iti sunt aduse la fata locului.

Popi metalici

Popii metalici se numara si ei printre obiectele de care ai nevoie pentru a ridica imobile. Este vorba despre sisteme de sustinere temporara a cofrajelor, a planseelor sau a peretilor. Reglabili in inaltime, poti sa setezi popii in functie de cum ai nevoie.

Rezistenti si usor de manevrat, popii metalici inchiriati sunt foarte bine intretinuti, asa ca ii poti utiliza cu incredere.

Sisteme de cofrare

In ceea ce priveste sistemele de cofrare, trebuie sa stii ca si pe acestea le poti inchiria. Ele au dimensiuni reglabile si le poti utiliza pentru a realiza cofrajele pentru fundatii, plansee sau stalpi. Sistemele corespund intru totul principiilor de securitate care trebuie respectate pe santier, iar cu ajutorul lor poti sa iti desfasori activitatea mult mai usor.

Macarale

In loc sa investesti o suma importanta de bani intr-o macara, indicat este sa o inchiriezi doar in intervalul de timp in care iti este necesara. Astfel, iti eficientizezi costurile si poti investi banii in alte activitati sau materiale de care ai nevoie.

Mini-compactor

Printre utilajele pe care le mai poti inchiria se numara si mini-compactoarele. Cu ajutorul acestora poti tasa pamantul foarte bine atunci cand ai finalizat o constructie si vrei sa incepi sa te ocupi de amenajarea spatiului dimprejurul ei. Usor de manevrat, un mini-compactor are doar 3000 de kilograme si functioneaza pe baza de motorina.

Mini-excavator

Mini-excavatorul iti este si el foarte util in domeniul constructiilor. Un astfel de utilaj iti permite sa muti materialele de constructii, sa scoti pamant dintr-o zona in care vrei sa construiesti sau sa muti pamantul dintr-o parte in alta.

Ce beneficii ai cand inchiriezi echipamente in domeniul constructiilor?

Nu in ultimul rand, trebuie sa te gandesti si la avantajele pe care le ai atunci cand, in loc sa cumperi echipamente si utilaje de care ai nevoie in domeniul constructiilor, alegi sa le inchiriezi:

  • iti eficientizezi costurile pe termen lung;
  • poti inchiria echipamentele/utilajele pentru o perioada generoasa de timp;
  • de transport se ocupa firma de la care inchiriezi.

LucInvest.ro isi propune sa fie alaturi de tine atunci cand cauti o solutie moderna prin care sa-ti eficientizezi costurile in domeniul constructiilor. De exemplu, poti apela cu incredere la serviciul de inchiriere schele metalice sau le poti cumpara, ambele variante fiindu-ti la dispozitie online!

Date de contact:

E-mail: office@lucinvest.ro

Telefon: (40)745.410.817

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *