Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

O locuinţă cu orizonturi


Îţi doreşti mai mult spaţiu pentru locuinţa ta, dar şi un ambient care să îţi ofere o stare de spirit pozitivă în fiecare zi? Ei bine, în acest caz se impune, cu necesitate, respectarea câtorva cerinţe încă din faza alegerii apartamentului. Iar pentru că cele mai importante ţin de felul în care este configurat un apartamnet, Maurer Residence Constanţa îţi oferă apartamente cu două camere special configurate pentru ca ambientul final al acestei locuinţe să fie exact cel de care ai nevoie zilnic.

Dacă ai nevoie de mai mult decât spaţiu, alege apartamentele cu 2 camere din Constanţa

Apartamentele propuse de Maurer Residence Constanța sunt proiectate să ofere cele mai confortabile spaţii de locuire, dar şi să întreţină entuziasmul şi voia bună de care fiecare dintre noi are nevoie zilnic. În piața imobiliară din Constanța chiziţionarea nu numai că va fi ocazia ideală pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi, dar îţi va oferi, cu siguranţă, şi spaţiul ideal pentru tihna, relaxarea şi confortul de care ai nevoie zilnic.

Moderne, luminoase, extrem de practice, bine compartimentate şi uşor de întreţinut, apartamentele pot foarte bine găzdui oricând cea mai tare petrecere alături de cei dragi sau, dimpotrivă, îţi pot asigura acele momente de linişte şi reculegere în care nu ai nevoie de altceva decât de o atmosferă plăcută pentru a-ţi reîncărca bateriile. Iar pentru că la crearea unei astfel de atmosfere contribuie foarte multe variabile, apartamentele cu două camere din Constanţa sunt proiectate pentru a-ţi oferi bazele ideale pentru a te simţi fabulos în propria casă.

În primul rând pentru că sunt foarte generoase în ceea ce priveşte spaţiul pe care îl oferă, dar şi extrem de agreabile ca arhitectură şi estetică. Din aceste motive, constituirea ambientului de care ai nevoie va veni aproape de la sine. Dispunerea camerelor în linie de-a lungul terasei uriaşe sau chiar încorporarea acesteia în locuinţă vor crea din start senzaţia de libertate indispensabilă oricărui spaţiu modern. Iar dacă chiar şi aşa tot mai simţi nevoia de a potenţa această libertate poţi alege ca livingul să fie dispus transversal, bucurându-te în felul acesta de un larg orizont ori de câte ori treci pragul livingului.

Apoi, pentru ca senzaţia de deschidere şi, implicit, de libertate şi relaxare, să fie cu adevărat desăvârşită, poţi opta pentru luminozitatea şi panorama sporită pe care ţi-o oferă ieşirile multiple spre terasă. Cele două ieşiri ale livingului pe terasa uriaşă îţi vor crea, cu siguranţă, senzaţia de transgresare a limitelor şi de orizont infinit print transparenţa graniţelor care te separă de exterior.

Iar în ceea ce priveşte terasele, dincolo de aportul acestora la atmosfera de libertate şi eliberare de care îţi place să te bucuri zilnic, sunt deopotrivă ideale pentru savurarea unui cocktail răcoritor alături de apropiaţi sau pentru a-ţi începe în cel mai tonic mod ziua delectându-te cu cafeaua ta preferată. Tocmai pentru că terasele generoase ale noilor apartamente cu 2 camere de la Maurer Residence Constanța ştiu cum să îmbine perfect funcţionalitatea cu agrementul şi să medieze între intimitatea interiorului şi deschiderea nesfârşită a orizontului, creând atmosfera perfectă a fiecărei zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *