Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Alegerea ceasului pentru barbati in functie de stil


Unul dintre cele mai apreciate accesorii pentru barbati este reprezentat de ceasuri. Acestea sunt nelipsite din colectiile de accesorii ale barbatilor care isi doresc un look ingrijit si apreciat de cei din jurul lor. Disponibile in diferite dimensiuni si cu design-uri variate, se gasesc modele potrivite pentru orice stil masculin.

Existenta numeroaselor variante de ceasuri barbati poate fi atat un avantaj, pentru ca acestia au de unde sa alega, dar poate fi si un dezavantaj punandu-i in incurcatura atunci cand nu stiu ce tip de ceas se potriveste stilului lor.

Iata ce modele de ceasuri barbati ieftine se potrivesc in functie de stil:

Ceasurile clasice. Acest tip de ceasuri se demodeaza cu greu, au un design simplu intr-o cromatica ce nu atrage atentia, fiind perfecte pentru barbatii care prefera tinutele elegante sau office si care acorda multa atentie aparitiei lor in societate.

Ceasurile casual. O combinatie dintre ceasurile clasice si cele sport, ceasurile casual pot fi adaptate cu usurinta unui stil degajat. Fiind unul dintre cele mai des intalnite tipuri de modele purtate de barbati, ceasurile casual completeaza tinutele lejere de zi cu zi adoptate de un numar mare de barbati.

Ceasurile minimaliste. Cu un design neconventional, ce sparge barierele clasicului, aceste ceasuri au modelul cadranului sau cel al curelei iesit din comun. O provocare pentru cei ce le aleg, acestea sunt regasite mai ales printre exemplarele colectionariilor. Potrivite pentru cei cu o atitudine extravaganta, ceasurile cu design minimalist pot scoate orice tip de tinuta din anonimat.

Daca modelul de ceas a fost ales si culoarea acestuia trebuie sa tina cont de stilul adoptat. Daca vorbim de un stil elegant culorile ca negru, maro, gri, bleumarin si derivate ale acestora se preteaza cel mai bine. Pentru un stil casual sau minimalist pot fi alese si culori mai puternice ca rosu, galben sau verde. Indiferent de modelul si culoarea aleasa, ceasul trebuie sa completeze tinuta purtata.

Tags: , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *