Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ce haine bebelusi nou nascuti sunt cele mai bune?


Ce haine bebelusi nou nascuti sunt cele mai bune?

Niciodată nu putem spune că avem prea multe haine bebelusi nou nascuti. Iar bebelușii sunt foarte neîndemânatici. Vorbim de pătarea articolelor vestimentare cu mâncare și schimbarea scutecelelor aici. Așadar avem nevoie de cât mai multe perechi. Iar aceste haine ar trebui să fie cât mai confortabile pentru cei mici. Pielea nou-născuților este foarte sensibilă! Este indicat să căutăm hăinuțe care vin împreună cu un certificat de calitate care să ateste că acesta este format din materiale 100% organice, care să atingă gentil pielea lor sensibilă. Materialele precum bumbacul, lâna sau mătasea sunt perfecte pentru ei (atâta timp cât sunt 100% naturale). De aceea este foarte important să ne uităm la haine precum COMPLEU 5 PIESE NOU-NASCUT “SUNSHINE” ROSU BUMBAC 100%

Un alt lucru foarte important la care trebuie să fim atenți este cât de practice sunt aceste hăinuțe. Acestea sunt, la urma urmei, pentru cei mici. Poate fi tentant să le luăm o pereche de blugi adorabili. Însă va dura mult timp să îi îmbrăcăm în aceștia! Capsele și fermoarele sunt aliații tăi, iar nasturii dușmanul! Dacă copilașul tău are până în 3 luni, asigură-te că hainele lui se deschid pe față, asta îți face atât ție viața mai ușoară, cât și lui, căci nu își poate ține căpușorul sus foarte bine.

Importanța schimbării scutecului în relație cu haine bebelusi nou nascuti

Un alt factor de care trebuie să ținem cont atunci când vorbim de cumpărarea unor noi haine bebelusi nou nascuti este cât de ușor îți este să îi schimbi scutecelul. Orice părinte știe cât de des trebuie să schimbi scutecul. Așadar ușurința cu care îl poți schimba este absolut esențială!

Un exemplu excelent de o hăinuță frumoasă pentru bebe este COMPLEU 5 PIESE NOU-NASCUT “SUNSHINE” ROSU BUMBAC 100%, care ține cont de pielea sensibilă a copilașului tău.

Indiferent de ce haine alegi pentru nou născutul tău, trebuie să ții cont și de faptul că acesta va crește foaaaarte repede în primul an din viață. Așadar nu are rost să iei foarte multe haine pe care apoi le vei vinde sau dona.

A fi părinte este cel mai frumos sentiment din lume. Iar dacă este primul tău copilaș, poate fi o perioadă foarte confuză pentru tine. Oricare dintre noi vrea doar ce e mai bun pentru fetița sau băiețelul său. Din păcate toată lumea îți va da sfaturi nesolicitate. Însă ține minte, tu ești părintele lui, iar tu știi cel mai bine!

Tags: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *