Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Importanta mediului in care lucram


De multe ori, pentru a avea suficienti bani ca sa ne platim facturile si sa mancam, ajungem sa lucram in locuri care nu sunt neaparat cele mai bune. Ne trezim in fiecare dimineata stresati ca trebuie sa ajungem la job si ne petrecem majoritatea zilei intr-o atmosfera tensionata sau mohorata, care nu ajuta absolut deloc la productivitate.

In videochat insa, lucrurile nu trebuie sa stea asa. Videochatul este un job creativ, flexibil, care ajuta modelele sa creasca si sa se dezvolte atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. La Charm Studios, cel mai profesionist studio videochat, noi stim ca mediul in care se lucreaza este unul dintre cei mai importanti factori, ca tu sa te simti bine si sa vii fericita la munca. Astfel, am incercat sa facem sediul nostru cat de primitor si calduros s-a putut, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

Echipa noastra

Atmosfera unui loc de munca depinde foarte mult de colectiv. Personalul nostru a fost, prin urmare, ales cu multa atentie, pentru a asigura mersul bun al lucrurilor. Echipa care a creat acest studio este una formata din oameni cu expoerienta corporatista, pentru ca nivelul de organizare si calitatea serviciilor sa fie la fel ca in orice multinationala. Corectitudinea, transparenta, eficienta, onestitatea sunt notiuni care ne caracterizeaza.

Pentru ca tu sa te simti complet confortabila atunci cand esti la munca, echipa noastra (manager, trainer, departamentul de marketing) este formata exclusiv din personal feminin. Da, videochatul este o meserie a sexului frumos, in primul rand, iar noi am vrut sa reflectam acest lucru.

Locatia si atmosfera

Bineinteles, spatiul in care lucrezi este si el foarte important. Locatia noastra este una centrala, foarte aproape de Unirii, astfel incat tu poti ajunge la noi din orice parte a orasului. Studioul are sediul intr-o casa, care este toata a noastra, deci avem un spatiu suficient de mare ca tu sa te simti bine.

Decorul este modern, de bun gust, camerele emana un aer luxos, elegant, scotand in evidenta cele mai bune calitati ale modelului, iar curatenia si ordinea sunt impecabile, asa cum ar trebui sa fie in orice studio videochat bun, care se respecta pe sine si munca angajatilor.

Dotarile si echipamentul sunt cele mai performante, pentru ca stim cat de dificil este sa lucrezi la un job care nu iti ofera uneltele necesare pentru a-ti face cum trebuie treaba.

Pentru cei care nu considerati ca o atmosfera placuta, cu dotari de ultima ora la locul de munca sunt relevante, vrem sa va spunem ca tot ceea ce oferim noi este foarte clar reflectat in performanta modelelor noastre, care fac in medie, 5000$ pe luna. Ca model videochat la noi, vei fi mereu respectata si iti vei putea atinge potentialul maxim.

Daca vrei sa vezi ca tot ce am scris e pe bune, click aici si programaeaza-te la un interviu. Te asteptam cu mare drag.

 

Tags: , , , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *