Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Unghii sanatoase si frumoase


Manichiura perfecta este una dintre principalele preocupari ale femeilor care sunt foarte atente la aspectul lor fizic si care isi doresc sa aiba o imagine impecabila in permanenta. Cu toate ca manichiura cu gel si cu oja semipermanenta este frumoasa si de lunga durata, lacul de unghii de tip gel cat si oja semipermanenta pot fi foarte agresive cu unghiile tale, generand multe probleme precum: fragilitatea unghiei, exfolierea, ruperea ei si îmbatranirea prematura a pielii de pe maini.

Pentru pastrarea unghiilor sanatoase inainte, in timpul si dupa este recomandat sa folositi gelul Bio sculpture, acesta vine cu o gama larga de produse ce iti ingrijesc unghiile, cu Bio Gel poti hidrata placa unghiala inainte de aplicarea gelului! Se aplica pe unghia naturala, se fxeaza cu ajutorul luminii UV, mult mai rapid decat orice alta manichiura care necesita lampa. Spre deosebire de gelul normal, gel Bio Sculpture nu contine substante chimice care ataca unghia, si care se indeparteaza prin impachetare cu solutie special conceputa(inmuierea), lasand unghia naturala, sanatoasa si intacta, fara acea pilire excesiva pentru indepartarea gelului normal.

Ingrijirea constanta a cuticulelor reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi pentru a mentine sanatatea unghiilor. Cuticula formeaza un fel de sigiliu intre unghie si deget – iar o cuticula uscata sau inexistenta (in cazul in care aceasta este indepartata total) va duce la deteriorarea acesteia. Poti mentine cuticulele sanatoase prin aplicarea unui nail treat pe parcursul zilei, in special in lunile reci de iarna cand acestea sunt deshidratate din cauza aerului uscat – plus ca uleiurile sunt absorbite mai rapid si eficient decat cremele.

            Si mainile sunt importante, iar inainte de a începe realizarea manichiurii  aplica o crema de protectie solara cu spectru larg, cu un SPF de 30 sau chiar 50 pentru a-ti proteja mainile, a preveni  cancerul de piele si imbatranirea prematura a pielii. Acest lucru va ajuta la protejarea pielii impotriva radiatiilor ultraviolete utilizate pentru a sigila gelul sau oja pe unghii.

Poti lua in considerare ca Bio Gel este singurul sistem de ingrijire a unghiilor unde cunostintele dobandite pe parcursul formarii pot fi puse in aplicare prin echiparea tehnicianului de unghii cu un spectru complet de geluri adecvate, pentru a trata cu succes orice tip de unghii si orice tip de problema care nu are o cauza medicala.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *