Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ai nevoie de un aparat auditiv de calitate? Descopera ce solutii ai la indemana?


Ai dezvoltat o hipoacuzie usoara, medie sau grava, iar doctorul ti-a recomandat sa studiezi gama de aparate auditive: wesound.ro/aparate-auditive/ de pe piata, pentru a alege un model potrivit, care sa te ajute sa auzi din nou bine?

Inseamna ca trebuie sa stii care sunt principalele detalii, pe care sa le iei in considerare, astfel incat sa te orientezi catre un dispozitiv medical de calitate, pe care sa il folosesti pe termen lung. Din fericire, datorita modului in care tehnologia a evoluat, astazi te poti orienta catre unul dintre numeroasele modele pe care le ai la dispozitie!

Care sunt cele mai cautate aparate auditive de pe piata?

In functie de modul in care sunt concepute, aparatele auditive sunt impartite in 3 categorii principale:

  • aparate intraauriculare – extrem de discrete, aceste dispozitive se monteaza in interiorul canalului urechii si te ajuta sa-ti imbunatatesti auzul foarte usor! Alegand un model de ultima generatie, poti inclusiv sa setezi volumul sau sa reduci considerabil din zgomotele de fundal, pentru a te putea concentra pe mesajul transmis de interlocutorul tau;
  • aparate retroauriculare – se numara printre cele mai populare tipuri de aparate de pe piata. Ele trebuie asezate in spatele urechii si functioneaza pe baza de baterii, ceea ce inseamna ca trebuie sa fii mereu atent si sa inlocuiesti bateriile atunci cand acestea sunt aproape terminate. Ai grija, insa ca atunci cand scoti aparatul seara, sa il pui intr-un loc ferit de umezeala, pentru a-l proteja;
  • aparate reincarcabile – moderne si eficiente, aceste dispozitive nu au nevoie de baterii. Le poti incarca ori de cate ori este necesar. Mai mult, trebuie sa stii despre ele ca au o autonomie excelenta, care poate ajunge pana la 72 de ore.

Analogice sau digitale?

Printre elementele, de care mai trebuie sa stii cand vine vorba despre aparatele auditive se numara si faptul ca ele pot fi:

  • analogice – se ocupa de amplificarea semnalului captat de microfon, pentru ca mai apoi sa-l transforme in impulsuri electrice. Ulterior, semnalul este transmis catre ureche in timp real;
  • digitale – sunt mai performante decat cele analogice si le poti programa foarte usor, in functie de nevoile pe care le ai. In acelasi timp, trebuie sa stii ca poti personaliza astfel de obiecte, pentru ca ele sa arate mai mult a accesorii, decat a dispozitive medicale.

Design

Pentru a te simti cat mai confortabil, alege un aparat auditiv care, pe langa faptul ca te ajuta sa auzi bine, este si interesant din punct de vedere vizual. Avand in vedere ca trebuie sa il porti in mod constant, este important sa te simti bine atunci cand esti in preajma altor persoane si sa poti comunica fara probleme!

Dimensiuni

Ai grija sa fii atent si la dimensiunea aparatului auditiv pe care il alegi! De ce? Dispozitivele sunt impartite in mai multe marimi, astfel incat sa-ti fie cat mai usor, de exemplu sa le introduce in canalul auditiv. De preferat este sa discuti acest aspect cu medicul de specialitate, pentru ca el va sti exact cum sa faci pentru a alege modelul ideal!

Pe langa achizitionarea dispozitivului potrivit, este recomandat sa investesti si in accesorii aparate auditive de calitate, cu ajutorul carora sa iti intretii aparatul. WeSound.ro iti pune la dispozitie. De exemplu telecomenzi moderne, cu care sa setezi volumul sunetului, microfoane wireless, dar si transmitatoare smart.

Online iti poti comanda un kit specializat, pe care sa il folosesti atunci cand vrei sa-ti imbunatatesti auzul. Este suficient sa te documentezi, pentru a putea face o investitie optima!

Date de contact:

E-mail:

office@wesound.ro
victoriei@wesound.ro
iasi@wesound.ro

Telefon: +4031/4205378

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *