Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

De ce mamicile aleg laptele praf Topfer?


Odata ce a fost luata decizia de a intrerupe alaptarea, in mod sigur s-au intrebat care este cel mai bun lapte praf. Numeroase mamici aleg laptele praf Topfer datorita formulei pe care acest lapte o are. desi laptele matern reprezinta solutia optima pentru bebelus, din mai multe motive femeile pot sa descopere ca nu pot alapta iar alternativa optima este reprezentata in sensul acesta de laptele praf. Sunt si multe discutii in ceea ce priveste consumul de lapte praf, insa s-a dovedit ca laptele praf de la aparitie si pana in prezent, a salvat numerosi bebelusi.

Ce contine laptele praf Topfer?

Laptele praf Topfer este un produs foarte cautat in Romania pentru ca da dovada de o serie de calitati importante. Pentru inceput trebuie mentionat faptul ca laptele are in compozitia sa ingrediente care contin si oligoelemente, prebiotice si acizi grasi, acestea fiind substante importante pentru dezvoltarea optima a bebelusului.

Laptele este bio si restul ingredientelor la fel. Produsul va fi adaptat nevoilor bebelusului tinand cont de diverse categorii de varsta. De asemenea laptele praf Topfer nu are in compozitia sa gluten.

Topfer utilizeaza materii prime sau ingrediente selectate cu atentie si controlate foarte bine de mai mult de 100 de ani iar obiectivul principal este ca toate produsele sa fie premium. Indiferent de care lapte este vorba din gama Topfer, ingredientele sunt de calitate premium.

Ce are in compozitie laptele praf Topfer fara lactoza?

Persoanele care vor sa stie mai multe despre laptele praf Topfer fara lactoza ar trebui sa stie ca acesta este o formula ideala pentru bebelusii cu intoleranta la lactoza si poate sa fie administrata chiar de la nastere. Acest lapte a fost produs special pentru a trata intoleranta la lactoza, galactozemia si intoleranta la fructoza. Este bine ca fiecare mamica sa stie ca laptele poate fi administrat si ca unica grana pentru copii atunci cand acestia nu sunt alaptati.

Tipul acesta de lapte nu are in compozitie alimente care sa fie intolerate in afectiuni ale tractului digestiv la bebelusi asa cum sunt ingredientele: proteina din lapte de vaca, zaharoza, gluten, lactoza, fructoza si galactoza. Toate aceste ingrediente sunt inlocuite cu proteine de buna calitate obtinute din soa, carbohidrati usor de digerat si uleiuri vegetale. 

Specialistii arata ca este posibil sa se faca trecerea de la orice formula de lapte praf la o formula delactozata. Este important ca in momentul in care are loc alergia la proteina din lapte de vaca sa se administreze lapte Topfer dupa 6 luni. Laptele fara lactoza nu se utilizeaza in cazul in care copilul are alergie la proteinele din soia. Toate mamicile trebuie sa stie ca bebelusul are nevoie de supraveghere medicala in cazul in care acest produs este cumparat. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *