Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Diversificarea alimentației copilului- o provocare


Pentru că știm cât de complicată poate deveni diversificarea alimentației copilului, produse precum paste plasmon vin în ajutorul mămicilor în căutare de soluții.

Pentru că sunt făcute sub formă de floricele pot fi foarte atractive pentru copii, iar datorită texturii moi sunt ideale aceste paste plasmon pentru primii dințișori. Poți introduce în alimentația copilului plasmon paste încă de la vârsta de 4 luni, iar odată cu trecerea timpului îi poți da paste bebelusi plasmon potrivite pentru 6, respectiv 12 luni. Faptul că sunt făcute special pentru anumite perioade din viața micuțului tău fac din ele un aliment pe care să-l apreciezi și mai mult. Textura, gustul și calitatea acestor paste plasmon vor fi apreciate de către bebelușul tău, dar și de tine pentru că aduc aportul necesar de calciu și fier, dar și vitamine.

Este important la vârsta aceasta atât de fragedă să-i oferi micuțului tău suportul necesar de calciu, fier și vitamine, iar brandul italienesc Plasmon este apreciat pentru acest lucru. Calitatea produselor din ingrediente bio și de înaltă calitate le-a adus apreciere. Tocmai de aceea, produsele plasmon destinate bebelușilor sunt printre cele mai bune de pe piață.Fă-ți o rutină și oferă-i copilului tău gustări sățioase și de calitate care să aibă un gust minunat și să fie și sănătoase în același timp.Unul dintre cele mai bune lucruri la pastele plasmon este faptul că stimulează creșterea dinților și dezvoltarea lor cât mai bună.  În aceleași timp oferă și suplimentele necesare unei bune creșteri a organismului.Copilul tău merită ce este mai bun, tocmai de aceea pastele plasmon trebuie introduse în alimentația lui odată cu perioada diversificației alimentare. Gust, textură și calitate prin produsele dedicate bebelușilor aduc fericire întregii familii. Aduc armonie și liniște pentru că atâta timp cât copilul este fericit, toți din jurul lui sunt liniștiți.

Dacă până în momentul de față nu ai încercat produsele Plasmon în perioada diversificației alimentare a copilului trebuie neapărat să o faci. Cu siguranță se vor ridica la nivelul așteptărilor oricărei mămici interesate de alimentația bebelușului ei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *