Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Microblading versus tatuaj


Despre microblading putin stiu ca este o metoda manuala, invatata de la japonezi si aceasta presupune trasarea unor linii curbe, foarte subtiri, care seamana cu firele de par natural ale  spranceanei.  

Pentru a realiza microblading  folosim in salonul nostru un instrument special ca un creion si acesta are atasata o mica lama formata din ace mici.

Pigmentii pe care ii intrebuintam sunt naturali, non-toxici si hipoalergenici.

Metoda implica pigmentarea doar in primul strat de piele, epiderma, astfel incat firele naturale de par si radacinile lor care sunt infipte in derma nu vor fi afectate.

Iti propunem aceasta metoda pentru a reconstrui sprancenele pensate mult prea agresiv, asimetric si vom obtine sprancene frumoase, potrivite fizionomiei fetei tale si ce-I mai important, acestea vor avea aspect natural.

Nu este o metoda dureroasa si rezistenta in timp este influnetata de tenul fiecarei persoane si poate rezista aproximativ un an. 

Pigmentii pentru microblading sunt organici si nu au la baza oxid de fier ca in cazul pigmentilor folositi pentru tatuajul sprancenelor.

O diferenta importanta intre tatuajul sprancenelor si microblading este data de adancimea la care se lucreaza tehnica.

In cazul tatuajului se intra in al trei-lea strat de piele  numit si hypoderm.Aceasta presupune ca aplicarea trece de radacina firului de par si il distruge impiedicand cresterea sa.

Pentru microblading se patrunde in primul strat al pielii numit epiderma iar acesta inseamna ca se zgarie superficial fara sa fie afectata radacina firului de par lasandu-l liber sa se regenereze.

Pe alta parte, fata de tatuajul sprancenelor tehnica microblading nu este dureroasa, iar zona respectiva nu se irita atat de mult astfel ca perioada de vindecare este mult mai scurta.

Venind in salonul nostrum vei intalni echipa de profesionisti care te vor introduce in tehnica microbladingului pas cu pas.

Tags: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *