Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

NordVet – Cel mai bun prieten al patrupedului tău


Cel mai bun prieten al micului tău patruped ești chiar tu. În schimb, atunci când acesta are nevoie de ajutor, este foarte posibil ca doar prezența ta să nu fie suficientă.
Orice deținător de cel puțin un animal de companie știe că sănătatea acestuia este foarte importantă, motiv pentru care este absolut necesar ca medicul veterinar pe care îl alegi să îți inspire încredere, să iubească animalele și să dispună de toate resursele necesare pentru a îți verifica și trata micul prieten.
Precum și în cazul oamenilor, animalele de companie simt aceeași teamă atunci când te îndrepți cu ei spre un cabinet veterinar. În acest sens, medicul blănosului tău are un rol foarte important în îndepărtarea acestei stări, tratarea lui cu aceeași afecțiune cu care îl tratezi și tu în căminul familiei și asigurarea unui mediu sigur și prietenos în care micuțul tău să se simtă în largul lui.
În nici un caz, nici un animal de companie nu trebuie privat de accesul la un medic veterinar profesionist, pasionat și dedicat meseriei. Cel mai important rol în viața micului prieten patruped îl ai tu, dar, în cazuri de cumpănă pentru acesta, medicul veterinar preia această poziție.
La NordVet găsești o echipă de medici veterinari Suceava calificați, profesioniști, ce își asumă angajamentul de a oferi servicii medicale de înaltă calitate animalelor, dar și siguranță deținătorilor acestora. Echipa NordVet are avantajul de a dispune de tehnologii de ultimă generație deținute în serviciile veterinare, afișează un angajament de neegalat clienților determinat prin formarea continuă a personalului medical, iar grija și compasiunea cu care sunt tratate animalele sunt unice în domeniul veterinar. Compartimentele de ecografie și radiologie veterinară, orftalmologie, stomatologie, dermatologie sunt foarte bine organizate, astfel încât siguranța patrupedului să fie pe primul loc.
Personalul clinicii NordVet este specializat atât în țară, cât și în străinătate, totul pentru siguranța ta și a animăluțului tău de companie. Toată munca personalului tinde către excelență, către păstrarea unui mediu de muncă cât mai sigur și plăcut, în timp ce încurajează cele mai frumoase aspecte ale creșterii unui animal de companie.
Medicina veterinară a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar asta nu poate fi decât un lucru minunat. Tocmai de aceea, clinica veterinară NordVet Suceava a luat toate măsurile necesare pentru a dispune de cele mai noi echipamente și tehnologii și personalul cel mai bine pregătit din domeniul veterinar.

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *