Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

3 pași pentru a vinde corect pe un site de anunțuri gratuite – AnunturiGratuite88.ro


Probabil ai și tu prin casă câteva electronice si electrocasnice de vanzare, dar nu știi cum să procedezi pentru a obține prețul corect pe ele. Fie că vrei să postezi anunturi masini second hand, îmbrăcăminte, încălțăminte sau orice robot de bucătărie. Pentru cei ce încă sunt reticenți în a vinde pe siteurile de anunturi gratuite, venim cu un mic ghid format din 3 pași simpli de urmat pentru a face un schimb corect.

Pentru început fă curățenie prin casă!

Vezi ce folosești și ce nu mai folosești, dar și în ce stare se află obiectele ce au devenit inutile în casa ta. Asigură-te că acestea se află într-o stare bună și stabilește un preț corect pentru ele. Nu încerca să le vinzi la un preț prea mare pentru că există posibilitatea de a nu găsi cumpărători.

Apelează la anunturi servicii si reparatii

În cazul în care vrei să vinzi un obiect pe care nu-l mai folosești apeleză la anunturi de servicii si reparatii pentru a te asigura că ele funcționează corect. Este important să fie într-o stare cât mai bună și să nu prezinte defecte pentru a le putea vinde la un preț corect.

Spre exemplu, în cazul în care te uiti la masini second hand, sunt șanse foarte mici să mai fi interesat să cumperi una în cazul în care ea se prezintă cu defecte. Cu atât mai mult ai fi dezamăgit să găsești masini second hand care să nici nu pornească. Tocmai de aceea măcar o verificare la servicii si reparatii ar fi foarte folositoare.

Estimează prețul corect

Este bine de știut faptul că dacă ai cutia orginală, manualul de utilizare, iar în cazul telefoanelor mobile încărcătorul și castile, banii pe care îi vei primi vor fi mai numeroși.

În cazul electronicelor și electrocasnicelor de vanzare, ca și la mașini second hand sau articole de îmbrăcăminte, cu cât se află într-o stare mai bună cu atât vei primi un preț mai bun.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *