Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ai grija de mediul inconjurator cu echipamente de top de firme cu experienta


Natura ne ofera atat de multe, ne ajuta sa supravietuim, insa de la o vreme nu mai poate tine pasul si tinde sa fie scufundata pur si simplu in tone de gunoaie si deseuri. Pe masura ce mediul inconjurator e tot mai poluat sansele sa avem o planeta mai primitoare pe viitor scad simtitor.

Singurul lucru pe care il putem face este sa investim in utilaje speciale de reciclare care sa ne permita sa mai scapat de deseurile din preajma noastra. Printre cele mai simple metode de reciclare se afla si asa numitele prese de balotat deseuri, care reduc volumul deseurilor cu pana la 90%.

In ele se pot pune tot felul de deseuri, incap fara probleme si in spatii mari, si in spatii mai mici, sunt usor de operat si nu au nevoie de intretinere speciala. In functie de ce avem nevoie ne putem comanda online prese verticale sau orizontale, cu incarcare rapida si sisteme de protectie, cu putere mare si capacitati diferite.

Cu ele putem balota peturi, manipularea balotilor este mai simpla prin intermediul carucioarelor oferite ca accesoriu. In cateva secunde cantitati mari de deseuri sunt balotate si gata de trasportat, sistemele de ghidare previn efectul de revenire a materialului balotat, balotii sunt evacuati complet la finalul operatiunilor de presare.

Presele de balotat pot fi folosite in orice firme sau institutii care au nevoie de asa ceva, au garantie si postgarantie asigurata de firmele care le comercializeaza, rezista bine la uzura si la folosire intensa, precum si la socuri mecanice. De asemenea presele de balotat deseuri se gasesc intr-o varietate de tipuri si dimensiuni, sunt usor de mutat dintr-o zona in alta, cei care le opereaza pot termina treaba mai rapid si mai eficient, fara sa fie in pericol nicio clipa. In acest fel mediul va fi mai putin poluat, volumul ocupat de deseuri va scadea, reciclarea va fi mai rapida si mai simpla, cu niste cheltuieli minime.

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *