Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cadouri corporate care nu îi vor dezamăgi pe angajați


Dacă încercați să le oferiți angajaților o recompensă pentru toată munca depusă pe parcursul anului sau doriți să creați un program de stimulare a angajaților, cadourile corporate sunt o modalitate excelentă prin care vă puteți atinge obiectivele. Totuși, majoritatea companiilor, în special cele aflate la început de drum, se confruntă cu mai multe nedumeriri când vine vorba de acordarea de cadouri, prime și pachete.

În general, cea mai mare preocupare are legătură cu echilibrul dintre unicitatea cadoului și cât costă de fapt. Totuși, chiar și cu un buget relativ restrâns, există nenumărate opțiuni de cadouri care le vor arăta angajaților că sunt apreciați și că munca lor contează.

Ce să aveți în vedere atunci când alegeți cadouri pentru angajați?

Cele mai multe companii oferă cadouri angajaților în anumite perioade ale anului, cum ar fi coșuri Paște sau pachete de Crăciun. Pe lângă aceste cadouri clasice de sărbători, este posibil să aveți și alte motive pentru a acorda cadouri corporate celor mai valoroși angajați. Poate că aveți angajați care împlinesc 5 ani de când muncesc pentru succesul companiei, poate că aveți angajați ai căror copiii au fost premiați pentru rezultatele la concursuri internaționale sau poate doriți să vă arătați aprecierea pentru eforturile depuse de echipa de angajați în cadrul unui proiect mai solicitant.

Pe de altă parte, cele mai multe companii optează pentru pachete cadou 1-8 Martie sau pentru coșuri cadou de Ziua Femeii. Indiferent de ocaziile cu care doriți să vă răsplătiți angajații, trebuie să vă asigurați că acele cadouri vor fi atent selectate și că vor contribui la stimularea productivității angajaților. Unele companii aleg cadouri pe care angajații să le ia acasă, cum ar fi rame foto care le reamintește că munca lor este apreciată. Alte companii optează pentru carduri cadou pentru fiecare angajat în parte, carduri cu valoare tangibilă și care vor fi folosite cu siguranță, dar care nu au cine știe ce impact pe termen lung. Prin urmare, scopul unui cadou este acela de a face angajatul să se simtă apreciat.

Când încercați să luați o decizie cu privire la cele mai potrivite cadouri pentru angajați, este important să vă gândiți la cum sunt angajații de fapt și de drept. Poate că obișnuiți să discutați cu ei și în afara sferei profesionale sau poate că există cineva în fiecare departament care știe care sunt nemulțumirile angajaților, dar și pasiunile lor. Tocmai acestea sunt informațiile care vă ajută cel mai mult să alegeți cadoul potrivit.

De exemplu, dacă aveți mai mulți angajați cărora nu le place cafeaua, dar le oferiți un pachet de cafea și o cană, cu siguranță nu se vor simți apreciați ci, dimpotrivă, cadoul le va slăbi motivația.  Deși nu este întotdeauna ușor să fiți pe placul tuturor angajaților, există o mulțime de opțiuni de cadouri care vor crea efectul dorit.

Într-un final, acordarea de cadouri potrivite angajaților are rolul de a îmbunătăți relația cu angajații și de a contribui la succesul companiei. Prin urmare, cadourile corporate sunt investiții în viitorul comapniei și nicidecum cheltuieli necesare pentru a vă desfășura în continuare activitățile.

Tags: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *