Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ce aspecte sa urmaresti cand construiesti o casa? Afla cele mai importante detalii


Pentru multi dintre noi acasa e cel mai frumos loc in care ne asezam, unul in care stam alaturi de cei dragi, de familie si timpul petrecut parca trece mult prea repede. Ce contribuie la toate aceste aspecte? Cu siguranta ca pe primul loc e caldura si iubirea celor din jur, insa aceasta trebuie sa fie in tandem, ba chiar intretinuta de modul in care e realizata casa in sine.

Vrei sa te bucuri de toate acestea? Poate ca urmeaza sa construiesti o casa? Pe buna dreptate, ai foarte multe intrebari, nelamuriri sau esti indecis cu privire la diverse alegeri pe care trebuie sa le faci.  Ce detalii trebuie sa urmaresti cu atentie? Sa le analizam putin.

Pentru inceput trebuie sa te gandesti in privinta unui teren care sa fie amplasat foarte bine si care sa fie cat mai bun pentru o constructie rezidentiala. Ce inseamna foarte bine? E o intrebare la care fiecare poate sa raspunda in felul sau. Unele persoane prefera mai mult zonele linistite, altele iubesc agitatia – sa fie aproape de oras, astfel ca „foarte bine” e definit de gusturile si nevoile fiecarei persoane in parte.

Mai apoi, trebuie sa te gandesti la casa respectiva ca fiind una de care te vei bucura pe termen lung, motiv pentru care trebuie sa gandesti pe aceeasi perioada de timp. Priveste ridicarea unei case ca pe o investitie foarte importanta, ceea ce si este de altfel, si asigura-te ca esti pregatit pentru orice se poate ivi.

Ce pericole pot aparea? Ei bine, inundatii, cutremure sau chiar fenomene meteo extreme se intampla din ce in ce mai des in Romania. E o realitate tot ce s-a intamplat in Timisoara aceasta toamna, vanturile puternice care au smuls acoperisurile si care au produs pagube importante caselor.

Toate aceste fenomene se pot intampla oricand si trebuie sa fii pregatit pentru ele. Din acest motiv e firesc sa pui pret pe rezistenta, iar daca te vei orienta catre case lemn Timisoara alegerea va fi excelenta. De ce? Lemnul este un material foarte rezistent, iar casele din lemn sunt foarte bine construite, mai ales daca apelezi si la o fabrica de case cu experienta. Iti recomand cu toata increderea echipa din spatele site-ului litarh.ro, care a finalizat cu succes diverse proiecte in Romania, dar si in alte tari europene, precum Franta, Germania, Norvegia, Belgia, Austria sau Italia. Astfel, e de necontestat profesionalismul acestora.

De asemenea, poate conta foarte mult si perioada de constructie a casei. In cazul unei case din beton trebuie sa fii foarte atent cand incepi ridicarea acesteia, sa ai parte de conditiile meteo potrivite si adevarul e ca poate dura destul de mult pana e finalizata. Pe de alta parte, nu putem spune acelasi lucru si in cazul unei case din lemn. Acestea sunt realizate pe structuri prefabricate, iar imbinarea lor se poate realiza foarte repede, indiferent de conditiile vremii sau perioada anului. Tot ce trebuie e sa colaborezi cu o echipa specializata si vei avea casa gata in doar cateva saptamani.

Totodata, construieste casa punand pret pe calitate, nu doar pe costurile executiei. Tine cont ca o vei avea tot restul vietii si nu trebuie sa fie greu de intretinut. Chiar daca va trebui sa scoti ceva mai multi bani la inceput asigura-te ca ai parte de o eficienta sporita in ceea ce priveste cheltuielile cu utilitatile si in acelasi timp stai confortabil.

Adevarul e ca sunt foarte multe detalii de care trebuie sa tii cont, dar acestea sunt de departe cele mai importante. Putem completa ideile cu suprafata pe care sa o aiba casa, modul in care o vei amplasa si orienta, amenajarea gradinii, alegerea mobilierului si foarte multe alte detalii.

Vei descoperi ca pana sa iti ridici casa pe care o visezi va trebui sa faci multiple alegeri. Pune mereu pret pe calitate, nu te arunca, analizeaza si fii sigur ca e in beneficiul tau!

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *