Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Ce inseamna contra la pariuri


Toti pariorii au jucat macar o data contra la pariuri, in timp ce altii au refuzat sa faca acest lucru, mizand asadar pe noroc. Inainte de a miza contra la pariuri, va trebui sa va familiarizati cu acest termen. Atunci cand doriti sa mizati pe selectia opusa, avand ca scop obtinerea unui profit, inseamna ca ati pus o contra.

Este foarte important sa stiti atunci cand sa faceti o astfel de contra. Exista o mutlime de situatii in care este o idee foarte buna sa apelati la o contra, astfel incat sa va maximizati castigurile.

De preferat, este bine sa puneti o contra, doar in situatia in care ramaneti doar intr-un singur eveniment si sa mizati exact pe opusul pronosticului initial al acestui eveniment. Daca avem asadar peste 2,5 goluri, vom merge pe varianta sub 2,5 goluri si nici un caz sub 1,5 goluri.

Procedam in acest fel pentru ca in cazul in care se marcheaza, riscam sa pierdem in ambele situatii. In cazul in care aveti de-a face cu 1 solist, contra ideala va fi X2 si in nici un caz nu va trebui sa mergeti pe cazul 2 solist pentru ca sunt sanse destul de mari ca meciul respectiv sa se termine la egalitate. Din nou riscati sa pierdeti pe ambele parti.

Exista unele cazuri atunci cand un bilet are o cota mai mare, de aceea, in acest caz, o eventuala contra ar avea o cota mai mica. Acest lucru ar duce si la un profit mai mic. Multi nu s-ar incumeta sa contreze in aceasta situatie, insa aici pariurile live sunt cele care vin in ajutor, acestea fiind o solutie de avut in vedere. Datorita pariurilor live, veti putea vedea modul cum decurge partida, iar in functie de acest lucru, puteti stabili daca se merita sau nu sa va asigurati. Cel mai bun site de pariuri il puteti alege singuri in functie de bonusurile oferite.

Un alt lucru important de care trebuie sa profitati il reprezinta bonusurile oferite de agentiile de pariuri online. Majoritatea agentiilor ofera asadar pariuri fara risc la inregistrare. Acestea va pot fi de un real folos, de aceea le puteti avea in vedere, astfel incat sa reusiti sa va maximizati sansele de a obtine un profit mai mare. Contra este asadar foarte utila in aceasta lume a pariurilor, de aceea o puteti folosi ori de cate ori veti dori. Ramane insa la latitudinea voastra daca va va fi de folos si daca o veti folosi cat mai des.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *