Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

De ce sa apelezi la consultanta juridica daca intentionezi sa iti deschizi o afacere?


Te-ai decis sa ai propria ta afacere insa nu ai idee de unde sa incepi, care este documentatia necesara, care sunt procedurile pe care trebuie sa le urmezi si unde trebuie sa mergi? Cel mai indicat este sa apelezi la o firma care ofera consultanta juridica.
Consultanta juridica este un serviciu profesional de consiliere, care se concretizeaza in sfaturi legale si unele solutii care au menirea sa conduca la remedierea problemelor aparute in cadrul unei firme. Se poate avea in vedere si identificarea unor metode potrivite pentru imbunatatirea conducerii acesteia.
In general, firmele de specialitate ofera o gama complexa de servicii, printre care amintim: consultata juridica si cauze civile, infiintare de societate/firme, incetare persoana juridica/firma, modificare persoana juridica/firma, deschidere reprezentanta, sucursala, filiala, infiintare sau incetare asociatii/fundatii, recuperari creante, contestare debite/datorii, servicii de contabilitate, avize, autorizatii, etc.
Care sunt beneficiile de care ai parte daca alegi sa colaborezi cu o firma de consultanta?
Serviciile profesionale de consultanta nu sunt doar pentru cei fara experienta la conducerea unei firme. In principal, este vorba despre o informare permanenta asupra tot ceea ce tine de domeniul legislativ. Luand in calcul faptul ca legislatia din toate domeniilor este supusa unor modificari in mod permanent, in calitate de beneficiar, vei primi in timp util toate informatiile care te intereseaza, in functie de activitatea pe care o desfasori. In acest fel, o sa poti lua toate masurile necesare pentru a fi in conformitate cu legea si sa o folosesti in favoarea ta.
De asemenea, un alt avantaj este faptul ca poti apela la consilierul juridic ori de cate ori nevoile firmei tale impun acest lucru si iti poti bune baza in acesta atunci cand este necesara reprezentarea in instanta din cauza unor diverse probleme aparute. Specialistii in consultanta s-au mai confruntat cu situatii similare, iar experienta ii ajuta sa actioneze corespunzator, astfel incat sa inlature problema ivita.
O recomandare este COLTUC si ASOCIATII, care pune mai presus de orice, interesul beneficiarului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *