Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

De ce sa te apuci de sala


Exista multe beneficii de avut in vedere atunci cand vine vorba despre mersul la sala. Daca va veti obisnui sa mergeti la sala, veti deveni mai sanatosi si veti reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. De asemenea, nu veti avea dificultati in a va controla greutatea. Un alt lucru pe care il poate face sala este sa va mareasca increderea in sine. Sala va va disciplina foarte mult. Pentru a va bucura de cele mai multe avantaje oferite de sala, va trebui sa tineti cont si de alimentatie.

Tipurile de alimente mancare, sarea, nivelul de stres, dar si carbohidratii pe care ii veti consuma va vor influenta foarte mult cum aratati, deci pe langa sala, va trebui sa tineti cont si de aceste aspecte. Daca veti face un anumit sport de performanta, veti vedea ca veti invata rapid ceea ce inseamna disciplina. Un alt lucru pe care sala il poate face pentru voi este sa va dezvolte semnificativ inteligenta emotionala. Sala va va invata asadar ceea ce inseamna recompensa intarziata. Nu veti mai fi tentati sa alegeti recompensa rapida pentru ca de cele mai multe ori, aceasta recompensa este iluzorie.

Descopera: Pantoloni Scurti Dama Sport

Veti vedea ca veti ajunge la situatia in care veti fi in stare sa va automotivati daca veti merge la sala. De asemenea, veti persevera si in pofida tuturor frustrarilor. Veti avea o capacitate sporita in a va stapani impulsurile, dar si a amana satisfactiile. Un alt avantaj important al mersului la sala, dar si al unui anumit sport este ca acesta va va regla cu usurinta starea de spirit si va impedica necazurile sa va intunece gandirea. Va veti simti mult mai bine daca veti practica sport si va veti antrena cu usurinta capacitatea de a deveni staruitori, dar si de a spera.

Mersul la sala va va oferi un focus mental foarte bun pentru ca de exemplu daca veti merge la sala la prima ora, veti vedea ca va veti simti extrem de bine. Veti fi uimiti de randamentul pe care il veti da la job atunci cand veti merge la sala. Un alt avantaj al mersului la sala este ca aceasta va va destresa semnificativ. Endorfinele eliberate in momentul antrenamentului va vor face mai fericiti si va vor cobori atat frica, dar si anxietatea. Atunci cand va veti antrena, veti uita de tot. Veti trece mai usor peste greutatile din viata de zi cu zi, mergand la sala.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *