Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Distractie si dezvoltare cu primele antemergatoare!


Fiecare mamă așteaptă cu nerabdare momentele în care copilașul lor spune primul cuvânt sau face primii pași. Acestea sunt momente unice și emoționante pentru tine. Dar te-ai gândit, cum e oare pentru cel mic? Oare trebuie să îl lași singur sau îl poți ajuta cumva? Ei bine, află că specialiștii ne recomandă să îi sprijinim pe cei mici dar până la un punct.

Ghidează-l în procesul de învățare

Pe micuțul tău îl așteaptă o lungă aventură până să poată merge singur.  Și să își croiască drum pe lângă zeci de jocuri pentru copii, nu e ușor! Firește, el nu se poate descurca perfect fără sprijinul părintelui. Pentru început, îl poți ajuta să treacă de provocarea primilor pași.

Cum poți faci asta? Foarte simplu! Cu acele modele de antemergatoare pentru copii. Pe lângă cele clasice, mai există câteva ajutoare care îi vor oferi mai multă încredere în forțele sale. Unele modele de antemergatoare cu activitati sunt perfecte în situația în care micuțul are nevoie de puțin curaj. Aceste modele de antemergatoare sunt în același timp și niște jucarii si jocuri pentru copii. Diferitele activități atașate antemergatoarelor îl vor motiva pe micuț să se deplaseze și să descopere singurel. De asemenea, modelele de antemergatoare au activități care îi exersează în același timp și atenția sau concentrarea celui mic. Deși principalul scop este să învețe să meargă, antemergatoarele sunt si surse importante de relaxare si distractie.

Dă drumul la distracție!

Odată ce a dobândit abilitatea de a merge independent, multe activități urmează pe lista celui mic. Copiii consumă de obicei multă energie și nu pot sta locului pentru o clipă. Există anumite activități care au potențialul să îl dezvolte fizic în continuare. Un exemplu sunt acele modele de trotinete copii. După etapa mersului, urmează abilitățile fizice mai complexe, ca pedalatul.  Dar ce modele de trotinete copii sa alegi pentru cel mic? Asigură-te că sunt confecționate din materiale rezistente și de calitate.

Tags: , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *