Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Iarna aceasta este despre rochii – inspiră-te de aici pentru ținuta ta


Rochia îți oferă întotdeauna doza de feminitate de care ai nevoie. Însă iarna modelele de rochii nu par a fi cea mai bună alegere din cauza temperaturilor scăzute. Iată câteva trucuri pentru a profita de rochii elegante și în perioada rece.

  1. Asortează-ți modelele de rochii de zi cu cizme lungi pentru ca picioarele tale să fie mai lungi. Deși acest model de rochie nu este pentru orice fizic, o pereche de cizme lungi te poate ajuta să dai impresia unor picioare mai lungi.
  2. De asemenea, poți purta rochii elegante peste genunchi (tricotate sau din bumbac) cu ghete sau bocanci. Astfel vei obține un look actual și te vei simți foarte confortabil.

La evenimente speciale poți opta pentru rochii de seară scurte cu pantofi dama. O pereche de pantofi s-ar potrivi perfect unei rochii negre, scurte. Un sacou sau palton îți vor întregi un look elegant și curat.

Acum că ai câteva idei de ținute, rochiile pot fi articolul tău vestimentat favorit chiar și în zilele reci de iarnă. Zenda.ro îți oferă numeroase variante de rochii în toate culorile și croielile, pentru toate gusturile și siluetele.

Tags: , , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *