Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Modelele de adidasi nu mai sunt simple articole articole sportive. Iată cum îi mai poți purta


Perechile de adidasi sunt preferatele noastre pentru că pot fi purtate aproape în orice perioadă. Integrează o pereche de adidasi în diverse ținute și fii în pas cu noile tendințe.

Modelele de adidasi Nike, adidasi Adidas sau adidasi New Balance sunt integrați în categoria articolelor sportive (deci sunt cei mai potriviți atunci când facem sport sau diverse activități precum plimbări sau ieșiri în aer liber). Însă ai putea purta o pereche de adidasi barbati și într-un mod ceva mai ingenios. Cum ar fi să asortezi o pereche de adidasi New Balance cu jeans, cămașă și sacou? Ei bine, noile tendințe în materie de fashion spun că nu e o combinație nefericită. Integrează unul dintre modelele de adidas Nike sau adidas Adidas în garderoba ta pentru evenimente ceva mai speciale și nu vei da greș.

În ceea ce privește moda feminină, noile tendințe se axează foarte mult pe combinațiile dintre stiluri. Pune o pereche de adidasi New Balance cu o rochie diafană și vei fi în tendințe. Scapă de prejudecățile legate de stiluri și pune-ți imaginația la încercare. Așadar o rochie lungă cu un model de adidasi Nike poate fi o combinație perfectă.

Fii și tu în pas cu moda! E simplu.

Tags: , , , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *