Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

O camasa dama te salvează in fiecare zi – alege Zenda.ro


Știi și tu acele zile în care ești în fața șifonierului plin de haine și tot nu ai cu ce te îmbraca? Ei bine, noi ne-am săturat de ele și suntem în cautare de soluții.

Prima soluție salvatoare a unei zile fără inspiație este în mod evident camasa dama, combinată fie cu blugi dama, fie cu pantaloni dama.

În cazul în care ai nevoie de o ținută sobră sau elegantă, camasa dama clasică poate fi salvarea ta, alegând o nuanță de alb sau bleu care să te lumineze. Iar în cazul în care vrei o ținută șic, mai înviorătoare ai nevoie de o camasa dama deosebită. O cămașă cu o cusătură mai jucăușă, cu un model atipic, sau pur și simplu un tipar care să îți scoată silueta în evidență. În cazul în care ești în cautare de o cămasă care să te salveze din situații neplăcute te invităm pe Zenda.ro pentru a-ți alege modelul potrivit pentru tine.

O altă soluție pentru zilele în care ești în pană de idei poate fi o pereche de pantaloni dama. Bineînțeles croiala face diferența! Cand mergi la birou vei purta o pereche de pantaloni damă cu o croială clasică, drepți sau pană. În timp ce ținutele pentru plimbări, întâlniri sau ieșiri în oraș vor fi alcătuite pe baza unor pantaloni cu o croială mai îndrăzneață, fie cu o lungime mai scurtă sau mai lungă, fie cu capse laterale, pentru că detaliile fac diferența.

Iar la capăt de listă se află modelele de blugi dama. Știm că pe aceștia ești tentată să îi porți zilnic și tocmai de aceea i-am lăsat la final. Cu siguranță știi că îi poți purta în croiuri diferite, de la blugii boyfriend, la cei evazați și nu în ultimul rând skinny jeans atât de cunoscuți în rândul tinerelor și nu numai. Pe baza acestor piese îți  poți crea ținute foarte simple, dar și foarte elaborate. Totul depinde de îndrăzneala pe care o ai la purtător.

Credem că aceste trei piese, respectiv camasa dama, pantaloni dama și blugi dama sunt elementele cheie ale unei garderobe care să te scoată din impas în zilele fără inspirație.

Tags: , , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *