Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Parfumuri care au făcut istorie. Câteva nume mari din lumea fascinantă a parfumurilor


Unele parfumuri rămân fascinante chiar și după ani de la apariție. Iată câteva nume pe care trebuie să le ai dacă ești un adevărat colecționar de parfumuri:

Unele parfumuri dama au rămas în istorie, iar faimosul Chanel No. 5 este, cu siguranță, un parfum care a făcut istorie. Pudrat, lemnos și aldehidic, acest parfum rămâne special a fost creat în anul 1986, fiind încă unul dintre cele mai populare parfumuri. Un alt parfum cu istorie este J`Adore, de la faimoasa casă Dior. Lansat în 1999, acesta rămâne un etalon al feminității de pretutindeni.

Gama de parfumuri barbati are, de asemenea, vedetele sale. Jean Paul Gaultier lansează, în 1995, Le Male. Un parfum care avea să facă istorie atât pentru forma sa inedită, cât și pentru notele condimentate-aromatice pe care le folosește. Un alt parfum cu personalitate este Fahrenheit – Dior, lansat în 1988. Greu, dur, lemnos, acest parfum nu este, cu siguranță, pentru cei neinițiați în lumea parfumurilor.

Cunoscund aceste nume mari ale parfumurilor de calitate puteți păși în lumea fascinantă a notelor și esențelor parfumate.

Tags: , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *